27 / 04 / 2024

Pruva 34 Bakırköy'de 60 ay sıfır faiz fırsatı!

Pruva 34 Bakırköy'de 60 ay sıfır faiz fırsatı!

Pruva 34 projesinde teslim için geri sayım başladı. Bakırköy Pruva 34 projesinde 60 ay sıfır faiz imkanı sağlanıyor. Pruva 34 Bakırköy'de daire fiyatları 1 milyon 292 bin liradan başlıyor.




 Doğa Madencilik tarafından hayata geçirilen  ‘Pruva 34’ projesinde teslim için geri sayım başladı. Anahtar teslimlerin Haziran 2018’de gerçekleşeceği Bakırköy Pruva 34 projesinde 60 ay sıfır faiz imkanı da bulunuyor.

 

Marmara Denizi manzaralı Bakırköy sahil yolunda yükselen Pruva 34 projesi 10 blok şeklinde yükseliyor. Bloklardan 7'si konut, 2'si otel ve 1'i apart otel olarak dizayn edildi. 

 

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre; Pruva 34 Evleri'nde  4+1 ve 5+1 daire tipleri yer alırken, tümü deniz manzaralı teraslı rezidans bloklarında bir katta iki daire yer alıyor. Projede daire fiyatları 1 milyon 292 bin liradan başlıyor.

 

300 milyon dolara yakın yatırım bedeline sahip Pruva 34 projesi hakkında konuşan Doğa Madencilik Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Faruk Ayvacı, bölgedeki en uygun metrekare fiyatına sahip olduklarını söyledi. 

 

 Ayvacı, “Projede konut blokunda 239 adet daire, apart blokunda 168 daire bulunuyor. Bunlarda 310 metrekare büyüklüğünde 4+1 ve 363 metrekare büyüklüğünde 5+1 dairelerimiz mevcut. Dairelerin birbiri ile tek komşu duvarının mutfak olması da müstakil yaşam konforu sağlıyor. Öncelikle her dairenin 4 otoparkı var. Pruva 34’te yer alan dairelerimiz İtalyan mutfak dolapları ile ABD üretimi SubZero buzdolabı gibi tüm beyaz eşyaları fazlasıyla tamam olarak teslim edilecek” diye konuştu. Ömer Faruk Ayvacı, bölgede turizm imarı alarak apart tapusu verildiğini, Pruva 34 projesinde konut tapusu verdiklerini ve daire alana tapularını teslim ettiklerini vurguladı. 

 


Faruk Ayvacı, projedeki 2 otel blokundan birinin satıldığını, Sirkeci’deki Prince Hotel’in sahibinin otel bloklarından birini alarak, Hilton ile anlaştığını kaydetti. Ayvacı, diğer otel bloku ile ilgili de  görüşmelerin de sürdüğünü açıkladı.


Geri Dön