İş Fırsatları

PTT Duyurdu! 9 bin 105 lira maaşla binlerce kişi alınacak!

PTT 9 bin 105 lira maaşla binlerce kişiyi kadroya alacak. PTT iş başvurusunda bulunmak isteyenler haberin detaylarını merak ediyor. İşte detaylar!Başvuran adaylarda belli başlı şartlar aranıyor

PTT iş başvurusunda bulunmak isteyenler harıl harıl PTT iş başvurularını inceliyor. Başvuran adaylarda belli başlı şartlar aranıyor. Gerekli şartları taşıyan adaylar sınav ve mülakatlara katılacak.

İşte PTT personel alımına dair detaylar…

PTT’de memur statüsünde çalışanlar 9 bin 105 lira maaş alıyorlar. PTT iş başvurusu için hangi şartlar gereklidir? İşte detaylar!

PTT personel alım ilanı Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın internet sitesinden yayımlanacak. Ancak şimdilik başvuruların ne zaman yapılacağına dair resmi bir bilgi verilmedi.

PTT İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

PTT iş başvurusunda bulunmak isteyen kişiler gerekli şartları taşıdığı takdirde kurumların uygulayacağı sınav veya mülakatlara katılım sağlamalıdır. Daha sonra başarı sağlanması durumunda belli bir kadroda işe alınacaklardır. Aynı zamanda her yıl PTT kendi web sitesi üzerinden veya konuyla alakalı farklı sitelerinde alım yapılacak personel sayısı ile vatandaşları bilgilendirmektedir. PTT iş başvurusunda bulunmak isteyen adaylar için de gerekli detaylar yer almaktadır. Onlarda şu şekildedir;

PTT iş başvurusunda bulunmak isteyenlerin takip etmesi gereken ilk adım PTT resmi internet sitesinden başvuru alanlarını doğru bir şekilde takip edilip doldurulmalıdır. Başvuru sırasında adaylar, seçecekleri alana göre tek bir seçimde yaparken, kazandıkları puanlara göre değerlendirilmeye alınacakları da belirtilmektedir.

 Öte yandan sınava katılmak isteyenler adaylar, sınav için yatıracakları bir miktar parayı Ziraat Bankası veya PTT web sitesi üzerinden yatırabilmektedirler.

2022 PTT BAŞVURU FORMU

PTT personel alımları kurumun internet sitesinden duyurulmaktadır. PTT personel alımlarına katılmak isteyen vatandaşlar, PTT'nin kendi web sitesi üzerinden iş başvuru formunu doldurabilirler. Formu dolduran kişiler yapılan mülakattan sonra sözlü ve yazılı sınava tabi tutulabilir ve sınavların sonuçları göz önünde bulundurularak iş başvuruları onaylanabilir.

PTT PERSONEL ALIMI KOŞULLARI NELERDİR?

Milyonların gözü oradaydı! Emekli maaşlara zam geldi!

Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar? Ziraat Bankası promosyon kaç yılda bir yapılır?

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 14 Temmuz Perşembe 22 ayar bilezik kaç TL?