29 / 04 / 2024

PTT isteyen herkese 10 bin TL dağıtıyor!  Sadece SMS atmanız yeterli! Bu para kapış kapış gidiyor!

PTT isteyen herkese 10 bin TL dağıtıyor!  Sadece SMS atmanız yeterli! Bu para kapış kapış gidiyor!

Nakit paraya ihtiyacı olanlar için çeşitli bankalardan kampanya haberleri duyurulurken, PTT’den de bir müjdeli haber daha geldi. Peki, PTT’den 10 bin lira kredi çekme işlemi nasıl yapılır? Başvuru detayları ve katılım şartları nelerdir? İşte detaylar...



Nakit paraya acil ihtiyacı olan insanlar için PTT üzerinden Aktif Bank’a kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. SMS ile katılım sağlayabileceğiniz bu kredinin katılım koşulları da insanlar tarafından sorgulanıyor.

Peki, kredi ödeme takvimi nasıl olacak? İşte merak edilen tüm detaylar…

PTT AKTİF BANK İHTİYAÇ KREDİSİ

Ekonomik zorluk yaşayan vatandaşlara bir kredi haberi de PTT’den geldi. Nakit paraya ihtiyacı olan insanlar PTT’ye şahsen giderek veya SMS yoluyla da kredi başvurusu yapabilecek. SMS ile başvuru yapmak isteyen insanlar, cep telefonlarının kısa mesaj bölümüne “PTT” yazıp bir boşluk bırakarak T.C. Kimlik numarasını yazdıktan sonra ‘3050’ye mesaj göndermeleri gerekecek.

PTT isteyen herkese 10 bin TL dağıtıyor!  Sadece SMS atmanız yeterli! Bu para kapış kapış gidiyor!

Başvuruda bulunan insanların başvuru sonuçları 10 dakika içinde cep telefonlarına kısa mesaj yolu ile iletilecek. Eğer bir problem yaşarsanız, PTT müşteri hizmetlerinden ya da en yakın PTT şubesine giderek söz konusu sorunuzu çözebilme imkanınız bulunuyor.

Peki, PTT kredi ödeme takvimi nasıl olacak? Alacağınız kredinin vade ve faiz oranları ne kadar?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön