26 / 06 / 2024

Pucca'nın ev sahibine zararı 500 bin TL! Mağdur ev sahibi tek tek anlattı!

Pucca'nın ev sahibine zararı 500 bin TL! Mağdur ev sahibi tek tek anlattı!

'Pucca' ismiyle tanınan sosyal medya fenomeni Selen Pınar Işık'ın ev sahibi dairedeki hasarları tek tek anlattı ve 500 bin TL'lik maddi zararı olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...



'Pucca' ismiyle tanınan sosyal medya fenomeni Selen Pınar Işık, geçtiğimiz aylarda ev sahibinin bir açıklamasıyla gündeme gelmişti. Ev sahibi, Selen Pınar Işık'ın 16 aydır kira ödemediğini dile getirmişti. 

Selen Pınar Işık'ın kirasını ödemediği daireden taşındığı gündeme geldi. Ev sahibi Jale Tuncer kiracısıyla yaşadığı sürecin ayrıntılarını Elips Haber’den Ateş Çatıkkaş'a anlattı.

Pucca nın ev sahibine zararı 500 bin TL! Mağdur ev sahibi tek tek anlattı!

Oda TV'nin aktardığına göre; Pucca adıyla bilinen ünlü fenomen Selen Pınar Işık, kirasını düzenli ödemediği gibi, evi de hasarlı bir şekilde bıraktı. 

Ev sahibi Jale Tuncer, Selen Pınar Işık’ın 2,5 senedir kiracıları olduğunu belirtti. Tuncer, "Aslında ilk baştan beri kira bedelini çok fazla gününde yatıran biri değildi. İlk zamanlarda gününde yatırıyordu ancak eksik yatırıyordu. Fakat biz bunu çok önemsemedik. İlk kirası 4 bin 50 TL'ydi. Daha sonra 300-500 lira eksik yatırdığı için çok fazla uyarma gereğinde bulunmadık" diyerek konuyu anlattı. 

Zamanla kiranın tamamen ödenmemesi üzerine hukuki yollara başvurduklarına dikkat çeken ev sahibi Tuncer, 4 ay boyunca Selen Pınar Işık’a ulaşamadıkları için tebligat gönderdiklerini ancak Işık'ın da kendilerine bize tebligatı almadığına dair bir dava açtığını belirtti. 

Tuncer, "Daha sonra dava uzadı, çünkü mahkeme tarafından tebligatın alınıp alınmadığını kanıtlamamız gerekliydi" dedi. 

Pucca nın ev sahibine zararı 500 bin TL! Mağdur ev sahibi tek tek anlattı!

Pınar Işık ile iletişim kurmanın zorluğunu da dile getiren ev sahibi Işık, "Mesaj yolladım, 'Pınar Hanım size hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Sosyal medyadan mı ulaşmamı istersiniz?' dediğimde, 'Beni tehdit mi ediyorsunuz?' diye yanıt verdi. Ben de 'Hayır, tehdit etmiyorum, ben size ulaşmaya çalışıyorum' dedim. Gerçekten daireyi satmak istiyordum" açıklamasında bulundu. 

Ev sahibi Tuncer, daireyi atılığa koymak için fotoğraflarını çekmeye gittiğinde bazı hasarlarla karşılaştığına dikkat çekti ve o hasarları şu şekilde açıkladı: 

"Bazı prizlerin çıkık olduğunu gördüm. Duvarlarda normal yıpranma payı olabilir. Fakat mutfak tezgahının kırık olduğunu sonradan öğrendim. Dairede illa ki bir sorun oluşur ama bu sorunu keşke benimle paylaşsaydı."

Ev sahibinin iddiasına göre, Pınar Işık’ın dairede bıraktığı maddi hasarın da boyutu ciddi. Ev sahibi Tuncer, geçtiğimiz hafta bir mimarin gittiğine ve 200-250 bin TL civarı masraf çıkardığına dikkat çekti. 

Tuncer, "10 bin 500 TL kira alıyordum. Bana borcu 190 bin TL civarı, 200-250 bin TL de dairede masrafım var. 500 bin TL yalnızca bana bıraktığı maddi hasar" dedi. 

Son çare olarak Pınar Işık’ı ifşa ettiğine dikkat çeken ev sahibi Tuncer, "7 Şubat tarihinde de ben kendisini ifşa etmeye karar verdim. Hem çok kızgındım hem de oldukça üzgündüm. Tabii ki biraz ünlü oluşunun bence çok etkisi oldu sesimi duyurmamda. Çünkü normal bir kişi olsaydı asla bu kadar sesimi duyuramazdım" diyerek açıklamasını tamamladı. 

Asgari ücrette fark açılıyor! Açlık sınırı 20 bin liraya dayandı!

Gayrimenkul sektörüne yeni soluk: Konut üretimi artacak, finansman sorunu bitecek, fiyatlar da olumlu etkilenecek! 

17 milyon emeklinin yarısından fazlası asgari ücretin altında maaş alıyor! Vatandaş emekli sayısını çok buluyor...


Geri Dön