27 / 04 / 2024

Pusula İnşaat'tan Rüya Konakları'da 31 bin 500 TL'ye! Yarın satışta!

Pusula İnşaat'tan Rüya Konakları'da 31 bin 500 TL'ye! Yarın satışta!

31 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla, Pusula Ortak Girişim İnşaat'ın hayata geçirdiği Rüya Konakları 15 Eylül'de satışa çıkıyor



Pusula Ortak Girişim İnşaat'ın hayata geçirdiği Rüya Konakları'nda başlangıç fiyatı 31 bin 500 TL olan konutlar için peşinatlar 12 bin 500 TL ile 40 bin TL arasında değişiyor. Sadece 100 konut için geçerli olan bu fiyatlarla Rüya Konakları 15 Eylül'de satışa çıkıyor.

Rüya Konakları'nda 48-60 ay banka kredisi ve faizsiz, her bütçeye uygun ödeme seçenekleri yer alıyor. 10 bin metrekare alan üzerinde kurulu olan Pusula İnşaat'tan Rüya Konakları´nda, toplam 3 blok yer alıyor.

Yarı olimpik yüzme havuzu, açık-kapalı otopark, sosyal tesisler, kafeterya, sauna, türk hamamı, fitnes, tenis kortu, oyun parkları, bisiklet ve yürüyüş yolları, 7/24 kapalı devre kamera güvenlik sistemi ve güvenlik personeli, ısı ve ses yalıtım sistemi ve hızlı asansörlerin yer aldığı Rüya Konakları'nda 1+1, 2+1 ve 3+1 tiplerinde konutlar mevcut.

Şirket Profili 
 
Pusula İnşaat, 1995 yılında bir müteahhitlik firaması olarak kurulmuş. 15 yıl boyunca müteahhitlik firması ile İstanbul´da sayısız konut inşaatına imza atmış. Kaliteyi, doğruluk ve güveni en önemli değerleri olarak benimseyen ve bu değerleri hareket noktası olarak alan Pusula İnşaat, kuruluşundan bu yana konut inşaatlarında uzmanlaşmış, gerek taahhüt ederek yürüttüğü inşaat işleri ile ve gerekse ürettiği konut projeleri ile sektörün saygın şirketleri arasında adını farklı bir konuma yerleştirmiş. 

212 854 30 07
www.ruyakonaklari.com

Zeynep KARABAĞ/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön