27 / 04 / 2024

Pusula Ortak Girişim İnşaat'tan Rüya Konakları'nda 31 bin 500 TL'ye!

Pusula Ortak Girişim İnşaat'tan Rüya Konakları'nda 31 bin 500 TL'ye!

Fiyatların 31 bin 500 TL'den, peşinatların ise 12 bin 500 TL'den başladığı Rüya Konakları'nda 4 farklı tipte konut bulunuyor



Fiyatların 31 bin 500 TL´den başladığı Rüya Konakları projesi, Beylikdüzü´nde yer alıyor. Satışa geçtiğimiz günlerde çıkan Rüya Konakları, Pusula Ortak Girişim İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Rüya Konakları Beylikdüzü projesi için şu sıra talep toplanıyor. 3 bloktan oluşması planlanan proje için net bir konut sayısı belirlenmedi.

Pusula Ortak Girişim İnşaat'tan 31 bin 500 TL´ye konut almak mümkün. Proje için 12 bin 500 TL- 35 bin TL arası peşinatlarla 48-60 ay banka kredisi ve faizsiz, her bütçeye uygun ödeme seçenekleri sunuluyor.

10 bin metrekare alan üzerinde kurulu olan Rüya Konakları´nda stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri mevcut.

Yüzde 65´i yeşil alana ayrılan Rüya Konakları´nın sosyal alanlarında: yarı olimpik yüzme havuzu, açık-kapalı otopark, sosyal tesisler, kafeterya, sauna, türk hamamı, fitnes, tenis kortu, oyun parkları, bisiklet ve yürüyüş yolları bulunuyor.

Teslim tarihin Ağustos 2012 olarak duyurulan projede; 7/24 kapalı devre kamera güvenlik sistemi ve güvenlik personeli, ısı ve ses yalıtım sistemi ve hızlı asansörler yer alıyor.

Şirket Profili  
Pusula İnşaat, 1995 yılında bir müteahhitlik firması olarak kurulmuş. 15 yıl boyunca müteahhitlik firması ile İstanbul´da sayısız konut inşaatına imza atmış. Kaliteyi, doğruluk ve güveni en önemli değerleri olarak benimseyen ve bu değerleri hareket noktası olarak alan Pusula İnşaat, kuruluşundan bu yana konut inşaatlarında uzmanlaşmış, gerek taahhüt ederek yürüttüğü inşaat işleri ile ve gerekse ürettiği konut projeleri ile sektörün saygın şirketleri arasında adını farklı bir konuma yerleştirmiş. 

212 854 30 07
www.ruyakonaklari.com



Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön