Ekonomi

QNB Finansbank'tan dev kampanya! Herkes faydalanabilecek, hemen başvurun! 

QNB Finansbank'tan yeni kampanya geldi! QNB Finansbank otomatik fatura ödeme talimatı verenlere, inanılmaz bir fırsat sunacak! İşte kampanya ayrıntıları...  QNB Finansbank tarafından yapılan açıklamalarda şu ifadelere yer verildi:"QNB Finansbank vadesiz hesabınız üzerinden veya CardFinans ve QNB First logolu kredi kartınızla, 1-31 Ekim 2022 tarihleri arasında vereceğiniz her yeni aktif otomatik fatura ödeme talimatı başına 40 TL olmak üzere, toplamda 120 TL’ye varan 25 gün geçerli ParaPuan kazanma fırsatı!"İşte diğer kampanya ayrıntıları

QNB Finansbank'tan yeni kampanya geldi! QNB Finansbank otomatik fatura ödeme talimatı verenlere, inanılmaz bir fırsat sunacak! Bu kampanyadan faydalanmak için QNB Finansbank müşterisi olmanız gerekiyor. 

QNB Finansbank tarafından yapılan açıklamalarda şu ifadelere yer verildi:

"QNB Finansbank vadesiz hesabınız üzerinden veya CardFinans ve QNB First logolu kredi kartınızla, 1-31 Ekim 2022 tarihleri arasında vereceğiniz her yeni aktif otomatik fatura ödeme talimatı başına 40 TL olmak üzere, toplamda 120 TL’ye varan 25 gün geçerli ParaPuan kazanma fırsatı!"

İşte diğer kampanya ayrıntıları...

KAMPANYA AYRINTILARI

İş Bankası'dan dev kampanya! 31 Ekim'e kadar başvuran herkes faydalanacak!
Halkbank'tan yüzde 0.99 faizle kredi! Hemen bakın, bu fırsat kaçmaz!
Garanti Bonus'tan dev fırsat! 31 Ekim'e kadar herkes başvurabilir! Acele edin bu fırsatı kaçırmayın!