Kent Haberleri

QNB Finansbank’tan ikramiye gibi kredi fırsatı! Başvurana 50 bin TL veriyor!

Enflasyonla birlikte yaşanan ekonomik kriz, paraya ihtiyacı olan vatandaşları kredi çekmeye yönlendiriyor. Pek çok vatandaş uygun banka kredileri ve faiz oranlarını araştırıyor. QNB Finansbank’ın yeni müşterilerine yönelik kredi imkanı ise düşük faizi ve uzun vade farkıyla dikkat çekiyor. Bankalar, değişen faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi paketleri sunuyor

Geçim sıkıntısı ve gelişen ihtiyaçlar, nakit ihtiyacı olan vatandaşları kredi çekmeye yönlendiriyor. Bankalar, değişen faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi paketleri sunuyor. Bunlardan QNB Finansbank’ın yeni müşterilerine yönelik düşük faizli ihtiyaç kredisi paketi pek çok kişi tarafından araştırılıyor.

QNB Finansbank,  yeni müşteri olacaklara özel düzenlediği ihtiyaç kredisi paketinde düşük faiz imkanıyla kredi kullanma olanağı sunuyor. Krediye başvuran 50 bin TL’ye kadar kredi kullanabiliyor.

Geçim sıkıntısı milyonlarca insanın en temel sorunu haline gelmiş durumda.  Bankalar bu konuda inisiyatif alarak çeşitli kredi paketlerini uygun koşullarla sunma yoluna gidiyor.

Çoğu kimse bilmiyor! Bunları yaparak EYT’den emekli olabilirsiniz!

Bu haberi duyan sevinçten bayram edecek! Asgari ücret 10 bin TL üzerine çıkabilir!  

Böyle yardım görülmedi! Bakanlık, tam 200 bin TL ev onarım desteği veriyor! Geri ödeme yok!