Kent Haberleri

QNB Finansbank'tan müşterilerine büyük kampanya! Ücretsiz olacak

QNB Finansbank müşterilerine yönelik çok önemli bir kampanyanın detaylarını duyurdu. Banka artık o işlemin ücretsiz olacağını açıkladı. Banka tarafından önemli bir alanda ücretsizleşme politikasına gidildi

Finansbank tarafından müşterilerine yönelik yeni kampanyalar hakkında bilgi verilmeye devam ediliyor. Banka tarafından önemli bir alanda ücretsizleşme politikasına gidildi. 

QNB Finansbank, Dijital Köprü çözümleriyle müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor.

Kontörlü sistemlere geçilirken e-faturada devrim yaşanıyor. Artık her şey dijitalleşti ve yapılan işlemler azalırken maliyetler artabiliyor.

Bu doğrultuda QNB Finansbank 2025’e kadar ücretsiz dijital dönüşüm desteği ve 1 yıl ücretsiz e-imza paketini müşterilerine vadediyor.

Gelir İdaresi Başkanlığı'nın (GİB) 30 Aralık 2022'de yaptığı yeni bir düzenleme ile, e-fatura ve e-arşiv uygulamalarına geçiş zorunluluğu konusu tekrar gündeme geldi. Bu yeni düzenleme, işletmeler ve mükellefler arasında önemli bir etkiye sahip olacak.

Bu değişikliğin temelinde, e-fatura ve e-arşive geçiş zorunluluğu için belirlenen ciro limitlerinin aşağı çekilmesi yer alıyor. Yani, 2022 yılı brüt satış hasılatı 3 milyon TL ve üzeri olan mükellefler, 1 Temmuz 2023 tarihine kadar e-faturaya geçiş yapmak zorunda.

GİB'in bu düzenlemesi, belirli sektörlerde yer alan işletmeleri etkiliyor. Örneğin, internet üzerinden veya her türlü elektronik ortamda mal veya hizmet satışı gerçekleştiren mükellefler, gayrimenkul ve/veya motorlu taşıt satışı veya kiralama işlemlerini yapanlar ve bu işlemlere aracılık faaliyetinde bulunan mükellefler, Kültür ve Turizm Bakanlığı veya belediyelerden yatırım ve/veya işletme belgesi alarak konaklama hizmeti veren otel işletmeleri gibi işletmeler 2022 veya müteakip hesap dönemleri için 500 Bin TL ve üzeri brüt satış hasılatı olanlara e-fatura ve e-arşiv fatura uygulamalarına geçme zorunluluğu getirildi.