29 / 04 / 2024

Quasar İstanbul dünyanın en iyi projesi seçildi!

Quasar İstanbul dünyanın en iyi projesi seçildi!

Firma: Viatrans – Meydanbey

Proje: Quasar İstanbul

Türkiye ve dünyanın ilk metalüks gayrimenkul projesi Quasar İstanbul, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nde ( International Property Awards ) “Dünyanın En İyi Rezidansı” dalında dünya birincisi oldu...



Viatrans A.Ş.- Meydanbey Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Haydar Özkan; “Quasar olarak, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde 3’ü Avrupa birinciliği olmak üzere toplam 10 ödül, Dubai Cityspace Fuarı’nda ise büyük ödüle değer görüldük. Bugün ise Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’ndeki “Dünyanın En İyi Rezidansı” ödülü ile dünya birincisi olduk, başarımızı taçlandırdık.  Dünyanın ilk metalüks gayrimenkul projesi Quasar İstanbul olarak Türkiye’ye birçok ödül daha getireceğiz” dedi.


Viatrans A.Ş. - Meydanbey Ortak Girişimi’nin İstanbul’un merkezi Mecidiyeköy’de 2015 sonunda hayata geçecek Quasar İstanbul karma projesi, dünya gayrimenkul sektörünün en prestijli ödülleri arasında kabul edilen Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nde “Dünyanın En İyi Residansı” dalında ödüle layık görüldü. 6 Aralık 2013 tarihinde İngiltere’nin başkenti Londra’da gerçekleşen ödül törenine dünya gayrimenkul sektörünün önemli isimleri katıldı.

Ödül törenin ardından bir açıklamada bulunan Viatrans A.Ş. - Meydanbey Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Haydar Özkan, “Quasar olarak, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde 3’ü Avrupa birinciliği olmak üzere toplam 10 ödül, Dubai Cityspace Fuarı’nda ise büyük ödüle değer görüldük. Bugün ise Londra’da Uluslararası Gayrimenkul Ödüllerinde ‘Dünyanın En İyi Rezidansı’ ödülüyle dünya birincisi olduk, başarımızı taçlandırdık. Şüphesiz Türkiye, gayrimenkul geliştirme sektöründe çok büyük aşamalar kaydediyor. Bu sürece Quasar İstanbul olarak heyecan ve derinlik katmanın mutluluğunu yaşıyoruz; Dünyanın ilk metalüks gayrimenkul projesi Quasar İstanbul olarak Türkiye’ye birçok ödül daha getireceğiz” dedi.


Eylül ayında İngiltere’de gerçekleşen Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde 3 Avrupa, 5 Türkiye Birinciliği yanında aldığı 2 özel takdir ödülü ile toplam 10 ödülle rekor kıran Quasar İstanbul, Ekim ayında ise dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından biri olan Dubai'deki Cityspace Fuarı’nda ‘En İyi Ticari ve Karma Kullanımlı Proje’ dalında gelecekteki projeler arasında büyük ödüle layık görülmüştü.



projeye sor



Geri Dön