29 / 04 / 2024

Quasar İstanbul Mecidiyeköy fiyatlar!

Quasar İstanbul Mecidiyeköy fiyatlar!

Firma: Viatrans – Meydanbey

Proje: Quasar İstanbul

Quasar İstanbul Mecidiyeköy fiyatlar metrekare birim fiyatı olarak 6 bin 900 dolardan başlıyor. Viatsan-Meydanbey Ortak Girişimi projesi Quasar İstanbul Mecidiyeköy'de konut teslimleri 2015 yılının sonunda yapılıyor...




Viatrans-Meydanbey Ortak Girişimi olan Quasar İstanbul konut projesi İstanbul Avrupa yakasında Şişli ilçesine bağlı Mecidiyeköy'de Eski Likör Fabrikası arazisi üzerinde inşa ediliyor. Quasar İstanbul Mecidiyeköy fiyatlar öncesinde projeden bahsedelim.


Toplam inşaat alanı 189 bin 620 metrekare olan Quasar İstanbul Mecidiyeköy projesi 2 blok olarak inşa ediliyor. Konut ve ofis alanlarının yer aldığı Mecidiyeköy Quasar İstanbul projesinde 257 adet daire ve 52 adet ofis bulunuyor.


55 bin metrekaresi otoparka ayrılan Quasar İstanbul Mecidiyeköy projesinde Fairtmont'tan daire alanlar, 71 noktada yer alan Fairmont rezidans ve otellerinden faydalanarak, diğer ülkere dairelerini kiraya verebiliyor.



Quasar İstanbul Mecidiyeköy fiyatlar!


500 milyon İsviçre frangı yatırım bedeline sahip olan Quasar İstanbul Mecidiyeköy fiyatlar metrekare olarak 6 bin 900 dolardan başlıyor. Quasar İstanbul Mecidiyeköy projesinin 2015 yılının sonuna doğru tamamlanması planlanıyor.


Quasar İstanbul Mecidiyeköy projesinde ödemeler firma bünyesinde vadeli olarak ya da banka kredisi ile taksitli olarak yapılıyor. Quasar İstanbul Mecidiyeköy'de spor alanları, yeşil alanlar, yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu gibi sosyal donatılar bulunuyor.



VİDEO:  Bu haberle ilgili videoyu EMLAKKULİSİ.TV'de izlemek için tıklayın



VİDEO: Bu haberle ilgili videoyu HAVADANEMLAKVİDEO.COM'da izlemek için tıklayın



Quasar İstanbul Mecidiyeköy nerede?

Quasar İstanbul Mecidiyeköy adres : Büyükdere Cad. No: 76 Eski Likör Fabrikası Mecidiyeköy 34393 Şişli, İstanbul. 


Quasar İstanbul Mecidiyeköy iletişim

Telefon: 444 7 123

Web Adresi: www.quasaristanbul.com


projeye sor



Geri Dön