02 / 05 / 2024

Quasar İstanbul Mecidiyeköy ödeme!

Quasar İstanbul Mecidiyeköy ödeme!

Firma: Viatrans – Meydanbey

Proje: Quasar İstanbul

Quasar İstanbul Mecidiyeköy ödeme planı kapsamında konutların fiyatları ile uygulanan ödeme planı haberimizde yer alıyor



Quasar İstanbul projesi, Mecidiyeköy Bölgesi içerisinde 23 bin 700 metrekarelik alanda yükseliyor. Quasar İstanbul Mecidiyeköy ödeme planı haberimizin içinde yer alıyor. 


Quasar İstanbul Evleri kapsamında toplam inşaat alanı 189 bin 620 metrekare olarak belirlendi. Toplam yatırım bedeli 500 milyon İsviçre Frangı olan Quasar İstanbul Konutları, Viatrans ile Meydanbey tarafından yükseliyor. 


Quasar İstanbul Mecidiyeköy ödeme kısmına geçmeden önce Quasar İstanbul Mecidiyeköy fiyat listesi ve Quasar İstanbul Mecidiyeköy teslim tarihi kısımlarından bahsedelim...


Quasar İstanbul Mecidiyeköy Evleri satılık daire fiyatlarının metrekare birim fiyatları 6 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Quasar İstanbul Mecidiyeköy ödeme koşulları kapsamında banka kredisi uygulanıyor. 


Quasar İstanbul Mecidiyeköy ödeme!


Toplamda 257 konut, 58 ofis, 17 ticari birim ve 4 kafenin yer aldığı Quasar İstanbul Mecidiyeköy Evleri ne zaman teslim sorusunun yanıtı ise 2015 yılı olarak belirlendi. 


Quasar İstanbul Mecidiyeköy Evleri iletişim

Telefon: 0212 275 63 00

Web Adresi: www.viatrans.com.tr

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön