29 / 04 / 2024

Quasar İstanbul Mecidiyeköy nerede?

Quasar İstanbul Mecidiyeköy nerede?

Firma: Viatrans – Meydanbey

500 milyon İsviçre Frangı yatırım bedeliyle hayata geçirilen Quasar İstanbul Mecidiyeköy nerede sorusuna İstanbul Mecidiyeköy cevabı veriliyor...



2 kule halinde yükselen Quasar İstanbul projesi 189 bin 620 metrekare inşaat alanına sahip. İçerisinde Fairmont Hotel'in de yer alacağı Quasar İstanbul Mecidiyeköy nerede sorusuna cevap olarak İstanbul Mecidiyeköy deniliyor. 


Rezidansların alanlarının 75 metrekare ile 765 metrekare arasında değiştiği İstanbul Quasar'da 257 rezidans daire yer alıyor. Konutların metrekare birim fiyatlarının 6 bin dolar ile 11 bin dolar arasında değiştiği Quasar İstanbul Mecidiyeköy nerede sorusuna İstanbul Mecidiyeköy'deki Eski Likör Fabrikası arazisi cevabı veriliyor.


Viatrans - Meydanbey Ortak Girişim imzası ile inşa edilen Mecidiyeköy Quasar İstanbul'da 58 adet ofis de bulunuyor. Proje, 23 bin 700 metrekare arazi üzerinde yer alıyor.


Quasar İstanbul Mecidiyeköy nerede ?


Eski Likör Fabrikası ve eski Ali Sami Yen Stadı arazisi üzerinde yer alan Quasar İstanbul Rezidans, Torun Center projesinin de arka kısmında yükseliyor. Proje Büyükdere Caddesi üzerinde Zincirlikuyu istikametine giderken sağ tarafta konumlanıyor.


0212 275 63 00

www.viatrans.com.tr

Merve AKDOĞAN


Geri Dön