16 / 05 / 2024

quasar istanbul telefon numarası

quasar istanbul telefon numarası

500 milyon İsviçre Frangı yatırım bedeliyle hayata geçirilen Quasar İstanbul Mecidiyeköy nerede sorusuna İstanbul Mecidiyeköy cevabı veriliyor...

Murat Aksoy, Quasar İstanbul’un Satış ve Pazarlama Direktörü oldu!

Quasar İstanbul’un Satış ve Pazarlama Direktörü Murat Aksoy oldu. Murat Aksoy’un direktörlüğünde kurulan satış ve pazarlama ekibi, ‘Quasar İstanbul’a yeni bir soluk getirecek.

Kai Winkler, Fairmont Quasar İstanbul’un Genel Müdürü oldu!

1907 yılında kurulan ve bir asırdır dünyanın lüks otel markaları arasında yer alan Fairmont zincirinin Türkiye’deki ilk oteli Fairmont Quasar İstanbul’un Genel Müdürlük görevine Kai Winkler getirildi.

Self İstanbul telefon numarası!

Self İstanbul telefon numarası haberimizin içerisinde yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin sunulduğu Self İstanbul'da konut ve ticari üniteler mevcut.

Quasar İstanbul'dan Cityscape Turkey'e özel yüzde 10+yüzde 10 indirim!

Quasar İstanbul, 'Quasar Residences' ve 'Fairmont Hotel ve Residences' olmak üzere iki kule halinde inşa ediliyor. Projede Cityscape Turkey'e özel yüzde 10+yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor.

Quasar İstanbul her 3 Körfez yatırımcısından 1'ini ağırlıyor!

'Quasar İstanbul', Körfez yatırımcısının buluştuğu uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape'de yerini aldı. Mecidiyeköy eski likör fabrikasının yerinde yükselen ve teslim aşamasına gelen 'Quasar İstanbul', her 3 Körfez yatırımcısından 1'ini ağırlıyor.

Quasar İstanbul için 10 yılda 5 plan yapıldı!

Mecidiyeköy’de eski Likör fabrikasının bulunduğu araziye dikilen Quasar isimli 2 gökdelen için 10 yılda tam 5 plan yapıldı ve her değişiklik idari mahkemelerce iptal edildi.

Quasar İstanbul ve Sulukule'de inşaat bitti, projeler iptal edildi!

İstanbul Şişli Likör Fabrikası'nın bulunduğu araziye yapılan 157 metre yüksekliğinde Quasar İstanbul gökdelenleriyle ilgili hazırlanan imar planları mahkeme tarafından iptal edildi. Bir iptal de Sulukule'de...

Emlak Konut GYO'dan Quasar İstanbul açıklaması!

Emlak Konut GYO, Kuasar (Quasar İstanbul) projesiyle ilgili Uygulama İmar Planı'nın mahkeme tarafından iptal edildiğini, inşaat ruhsatları ile ilgili karar bulunmadığından inşaatın sürdüğünü KAP'a bildirdi.

Küçükçekmece Sone İstanbul telefon numarası!

Küçükçekmece Sone İstanbul telefon numarası ve konum bilgileri haberimizde yer alıyor. Cathay Sone İstanbul projesinde inşaat çalışmaları Kasım ayı içerisinde başlıyor. İşte projenin detayları...

Pearl of İstanbul telefon numarası!

Pearl of İstanbul telefon numarası 0212 285 22 40 olarak belirlendi. İstanbul Kumburgaz'da hayata geçirilecek projede 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Quasar İstanbul’un tercihi Danfoss oldu!

Dev projelerin gözdesi Danfoss’un ‘ DEVI marka elektrikli döşemeden ısıtma sistemi ’, Quasar İstanbul’un da tercihi oldu!

Fikirtepe Concord İstanbul telefon numarası!

Fikirtepe Concord İstanbul telefon numarası 444 10 08 olarak belirlendi. Peşin alımlara özel olarak yüzde 12 indirim imkanı sunan projede teslimler 2 etap halinde gerçekleşecek.

Quasar İstanbul inşaatı devam edecek mi?

Yıkılan Şişli Likör Fabrikası’nın yerine inşa edilen Quasar İstanbul projesine Danıştay da “dur” dedi, ama inşaat mahkeme kararına rağmen tüm hızıyla devam ediyor.

quasar istanbul telefon numarası Haberi

quasar istanbul telefon numarası

2 kule halinde yükselen Quasar İstanbul projesi 189 bin 620 metrekare inşaat alanına sahip. İçerisinde Fairmont Hotel'in de yer alacağı Quasar İstanbul Mecidiyeköy nerede sorusuna cevap olarak İstanbul Mecidiyeköy deniliyor. 


Rezidansların alanlarının 75 metrekare ile 765 metrekare arasında değiştiği İstanbul Quasar'da 257 rezidans daire yer alıyor. Konutların metrekare birim fiyatlarının 6 bin dolar ile 11 bin dolar arasında değiştiği Quasar İstanbul Mecidiyeköy nerede sorusuna İstanbul Mecidiyeköy'deki Eski Likör Fabrikası arazisi cevabı veriliyor.


Viatrans - Meydanbey Ortak Girişim imzası ile inşa edilen Mecidiyeköy Quasar İstanbul'da 58 adet ofis de bulunuyor. Proje, 23 bin 700 metrekare arazi üzerinde yer alıyor.


Quasar İstanbul Mecidiyeköy nerede ?


Eski Likör Fabrikası ve eski Ali Sami Yen Stadı arazisi üzerinde yer alan Quasar İstanbul Rezidans, Torun Center projesinin de arka...