04 / 05 / 2024

Quasar İstanbul Rezidans adres!

Quasar İstanbul Rezidans adres!

Firma: Viatrans – Meydanbey

Proje: Quasar İstanbul

Quasar İstanbul Rezidans adres bilgileri kapsamında detaylar haberimizin içinde yer alıyor. Quasar İstanbul Rezidans projesi kapsamında konutların metrekare birim fiyatları 6 bin 600 dolardan başlıyor



Viatrans-Meydanbey'in inşa ettiği Quasar İstanbul projesi Avrupa Yakası içinde Mecidiyeköy Bölgesi içinde inşa ediliyor. Quasar İstanbul Rezidans adres bilgileri öncesinde projeden bahsedelim. 


2 kule halinde yükselen Quasar Mecidiyeköy Rezidans kapsamında 257 konutun yanı sıra 4 kafe, 58 ofis ve de 17 ticari ünite bulunuyor. Quasar İstanbul Rezidans kapsamında toplam yatırım bedeli 500 milyon İsviçre Frangı olarak belirlendi. 

 Quasar İstanbul Rezidans adres!


Quasar İstanbul Rezidans satılık daire alanları 116 metrekareden başlıyor ve de 518 metrekareye kadar yükseliyor. Quasar İstanbul Rezidans kapsamında toplam arsa alanı 23 bin metrekare olarak belirlendi.


Quasar İstanbul Rezidans satış fiyatları metrekare birim olarak  6 bin 600 dolardan başlıyor. Quasar İstanbul Rezidans ödeme koşulları kapsamında firma bünyesinde vadelendirme ya da banka kredisiyle vadelendirme yapılıyor. 


Quasar İstanbul Rezidans adres : Büyükdere Cad. No: 76 Eski Likör Fabrikası Mecidiyeköy 34393 Şişli, İstanbul. Quasar İstanbul Rezidans'ın toplam inşaat alanı 189 bin 620 metrekare olarak belirlendi. 

Quasar İstanbul Rezidans adres: Quasar projesi Eski Ali Sami Yen Stadı arazisi ve Eski Likör Fabrikası üzerinde yükseliyor. 

 Quasar İstanbul Rezidans adres!

Quasar İstanbul Rezidans satış ofisi

Telefon: 444 7 123

Web Adresi: www.viatrans.com.tr

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön