05 / 05 / 2024

Quasar İstanbul Rezidans resimleri!

Quasar İstanbul Rezidans resimleri!

Firma: Viatrans – Meydanbey

Proje: Quasar İstanbul

İstanbul Mecidiyeköy'de Eski Ali Sami Yen Stadı'nın hemen yanındaki Eski Likör Fabrikası arazisi üzerinde inşa edilen Quasar İstanbul Rezidans resimleri... Quasar İstanbul'da fiyatlar metrekaresi 6 bin 600 dolardan başlıyor...



Quasar İstanbul Rezidans resimleri ni haberimizin içinde bulabilirsiniz. Proje, İstanbul Avrupa Yakası Mecidiyeköy'de inşa ediliyor. Eski Ali Sami Yen Stadı'nın hemen yanındaki Eski Likör Fabrikası arazisi üzerinde konumlandırılan Quasar İstanbul projesi, karma bir proje olarak inşa ediliyor. 


Yarın basın toplantısının yapılacağı Quasar İstanbul'da; 17 ticari ünite, 257 konut, 58 ofis ve 4 adet cafe bulunuyor. Arsa alanının 23 bin metrekare olarak belirlendiği Quasar İstanbul Rezidans 2 kuleden oluşuyor. Projede inşaat alanı ise 189 bin 620 metrekare olarak belirlendi.


Quasar İstanbul iletişim bilgilerine göre projeye 444 7 123 numaralı telefondan ulaşılabiliyor. Projede 500 milyon İsviçre Frangı yatırım bedeli bulunuyor. 


Quasar İstanbul Rezidans projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri 116 metrekare ile 518 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Mecidiyeköy Quasar İstanbul fiyatları!


Mecidiyeköy Quasar İstanbul fiyatlar ına göre projede metrekare birim fiyatı 6 bin 600 dolardan başlıyor.


Quasar İstanbul Rezidans'ta çeşitli ödeme planları bulunuyor. İster banka kredisi ile, ister firma bünyesindeki ödeme seçenekleri ile konut satın alınabilen Quasar İstanbul Rezidans ulaşım açısından da çok önemli bir konumda yükseliyor.


Quasar İstanbul adres bilgileri;


Büyükdere Cad. No: 76 Eski Likör Fabrikası Mecidiyeköy 34393 Şişli, İstanbul


Telefon: 444 7 123

Web Adresi: www.viatrans.com.tr


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön