02 / 05 / 2024

Viatrans Quasar İstanbul Rezidans!

Viatrans Quasar İstanbul Rezidans!

Firma: Viatrans – Meydanbey

Proje: Quasar İstanbul

Viatrans Quasar İstanbul Rezidans kapsamında yer alan konutların metrekare birim fiyatları 6 bin 600 dolardan başlıyor. Viatrans Quasar İstanbul Rezidans ödeme koşulları 2 türlü yapılıyor



Quasar İstanbul projesi, Mecidiyeköy'de İstanbul'un Avrupa Yakası'nda inşa ediliyor. Viatrans-Meydanbey projesi olan Viatrans Quasar İstanbul Rezidans karma bir proje olarak yükseliyor. 


Viatrans Quasar İstanbul Rezidans kapsamında 257 konutun yanı sıra 17 ticari ünite, 4 kafe ve 58 ofis bulunuyor. Viatrans Quasar İstanbul Rezidans kapsamında 2 kule yer alıyor. 


Viatrans Quasar İstanbul Rezidans 500 milyon İsviçre Frangı yatırım bedeline sahip. Viatrans Quasar İstanbul Rezidans'ın toplam inşaat alanı 189 bin 620 metrekare olarak belirlendi. 


Viatrans Quasar İstanbul Rezidans!


Arsa alanı 23 bin metrekare olan Viatrans Quasar İstanbul Rezidans satılık daire alanları 116 metrekareden başlıyor ve 518 metrekareye kadar yükseliyor. 


Viatrans Quasar İstanbul Rezidans satış fiyatları metrekare birim olarak 6 bin 600 dolardan başlıyor. Viatrans Quasar İstanbul Rezidans ödeme koşulları kapsamında firma bünyesi seçeneği ya da banka kredisi seçeneği uygulanıyor. 


Viatrans Quasar İstanbul Rezidans ulaşım: Büyükdere Cad. No: 76 Eski Likör Fabrikası Mecidiyeköy 34393 Şişli, İstanbul


Viatrans Quasar İstanbul Rezidans iletişim

Telefon: 444 7 123

Web Adresi: www.viatrans.com.tr


projeye sor



Geri Dön