28 / 04 / 2024

Quasar İstanbul satılık!

Quasar İstanbul satılık!

Firma: Viatrans – Meydanbey

Proje: Quasar İstanbul

Satışların devam ettiği Quasar İstanbul Mecidiyeköy Evlerinde anahtar teslimleri 2015 yılında gerçekleşecek. Quasar İstanbul satılık daire fiyatları bilgisine göre konular 6 bin 600 dolardan başlayan metrekare birim fiyatı üzerinden satılıyor...



17 adet ticari ünite, 257 adet daire, 58 adet ofis ve 4 adet cafeden meydana gelen Quasar İstanbul projesi İstanbul Mecidiyeköy'de konumlandırılıyor. 23 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Quasar İstanbul projesi 2 kule halinde yükseliyor. Quasar İstanbul satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor.


500 milyon İsviçre Frangı yatırım bedeli ile hayat geçirilen Mecidiyeköy Quasar İstanbul projesi 189 bin 620 metrekare inşaat alanına sahip. Quasar İstanbul satış ofisi ile 444 7 123 no'lu telefondan iletişime geçebilir ve proje hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.


Quasar İstanbul satılık daire fiyatları bilgisinden önce projenin sosyal imkanlarından bahsedelim. Viatrans ve Meydanbey ortaklığı ile yükselen Quasar İstanbul Mecidiyeköy Evlerinin içerisinde buhar banyosu, çocuk oyun alanları, cafe ve sauna gibi sosyal donatılarda mevcut durumda.


Quasar İstanbul Evlerinde yer alan dairelerin büyüklükleri 116 metrekare ile 518 metrekare arasında değişiyor. Quasar İstanbul satılık daire fiyatları kapsamında konutlar metrekare birim fiyatı üzerinden satılıyor. Projenin metrekare birim fiyatı 6 bin 600 dolardan başlıyor.


Quasar İstanbul ne zaman teslim sorusuna cevap olarak 2015 yılı içerisinde cevabı veriliyor. Mecidiyeköy Quasar İstanbul ulaşım bilgilerinin ayrıntıları şöyle:


Mecidiyeköy Quasar İstanbul nerede?

Quasar İstanbul adres: Büyükdere Cad. No: 76 Eski Likör Fabrikası Mecidiyeköy 34393 Şişli, İstanbul


Quasar İstanbul iletişim:

Telefon: 444 7 123

Web Adresi: www.viatrans.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön