01 / 05 / 2024

Mecidiyeköy Quasar İstanbul satılık!

Mecidiyeköy Quasar İstanbul satılık!

Firma: Viatrans – Meydanbey

Proje: Quasar İstanbul

Mecidiyeköy Quasar İstanbul satılık konut fiyatları haberimizde yer alıyor. Quasar Mecidiyeköy projesinin 2015 yılında tamamlanması planlanıyor...




Viatrans - Meydanbey ortak girişimi ile İstanbul Mecidiyeköy'de Eski Likör Fabrikası arazisi üzerinde yükseliyor olan Quasar İstanbul projesi 189 bin 620 metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçiriliyor.


Mecidiyeköy Quasar İstanbul satılık konut fiyatları haberimizin devamında yer alıyor. Quasar İstanbul Mecidiyeköy'de 257 adet rezidans daireden meydana geliyor.  500 milyon İsviçre Frangı yatırım bedeline sahip olan Quasar İstanbul Mecidiyeköy'de 4 bin 300 metrekare sosyal alan yer alıyor.


23 bin 700 metrekare arsa alanına sahip olan Mecidiyeköy Quasar İstanbul projesinde 58 adet ofis bulunuyor. 2 kule olarak inşa edilen Quasar İstanbul Mecidiyeköy projesinde 4 adet cafe ve 17 adet ticari birim de mevcut.


Mecidiyeköy Quasar İstanbul satılık!


Mecidiyeköy Quasar İstanbul satılık!


Mecidiyeköy Quasar İstanbul satılık!


Mecidiyeköy Quasar İstanbul satılık konutların satışları metrekare bazında 6 bin dolardan başlayıp, 11 bin dolara kadar değişiyor. Mecidiyeköy Quasar İstanbul'da konutlar 75 metrekare ile 765 metrekare arasında tasarlandı. Quasar İstanbul Mecidiyeköy projesinin 2015 yılında tamamlanması planlanıyor.


Telefon: 0212 275 63 00

Web Adresi: www.viatrans.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön