02 / 05 / 2024

Mecidiyeköy Quasar İstanbul satış fiyatları!

Mecidiyeköy Quasar İstanbul satış fiyatları!

Firma: Viatrans – Meydanbey

Viatrans – Meydanbey ortaklığı imzası ile hayata geçirilen Mecidiyeköy Quasar İstanbul satış fiyatları bilgisine göre projenin metrekare birim fiyatı 6 bin dolardan başlıyor...




Lokasyon olarak Mecidiyeköy'de konumlandırılan Quasar İstanbul projesi Viatrans ve Meydanbey ortak çalışması ile inşa ediliyor. 2 kule olarak tasarlanan Quasar İstanbul projesinin arsa alanı 23 bin 700 metrekare olarak belirlendi. 257 rezidans dairenin yer aldığı Mecidiyeköy Quasar İstanbul satış fiyatları bilgisine göre dairelerin metrekare birim fiyatları 6 bin dolardan başlangıç gösteriyor. 


Konut alanlarının 75 metrekare ile 765 metrekare arasında değişim gösterdiği Quasar İstanbul projesinde dairelerin yanı sıra 58 adet ofis birimi de yer alıyor. Mecidiyeköy Quasar İstanbul satış fiyatları şöyle: 


Mecidiyeköy Quasar İstanbul satış fiyatları bilgisi kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatları 6 bin dolar ile 11 bin dolar arasında değişim gösteriyor. 



189 bin 620 metrekare inşaat alanına yayılan Quasar İstanbul Residence projesinin daireleri, sahiplerine 2015 yılının son çeyreğinde teslim edilecek.



0212 275 63 00

www.viatrans.com.tr

Gülay ODABAŞI


Geri Dön