29 / 04 / 2024

Mecidiyeköy Quasar İstanbul iletişim!

Mecidiyeköy Quasar İstanbul iletişim!

Firma: Viatrans – Meydanbey

Proje: Quasar İstanbul

Mecidiyeköy Quasar İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 7 123 olarak belirlendi. Mecidiyeköy Quasar İstanbul Rezidans'ın metrekare birim fiyatları 6 bin 600 dolardan başlıyor



Quasar İstanbul, Avrupa Yakası'nda Mecidiyeköy'de yükseliyor. Mecidiyeköy Quasar İstanbul iletişim bilgileri öncesinde projeden bahsedelim. 


Mecidiyeköy Quasar İstanbul projesi, Viatrans-Meydanbey tarafından hayata geçiriliyor. Viatrans-Meydanbey Quasar İstanbul projesi kapsamında 2 kule yer alıyor. 


500 milyon İsviçre Frangı yatırım bedeliyle yükselen Quasar Mecidiyeköy Rezidans projesinde 58 ofis ve 17 ticari ünitenin yanı sıra 257 konut ve 4 kafe bulunuyor. 


Mecidiyeköy Quasar İstanbul iletişim!


23 bin metrekarelik arsa alanına sahip Mecidiyeköy Quasar İstanbul Rezidans'ın toplamda inşaat alanı ise 189 bin 620 metrekare olarak belirlendi. 


Mecidiyeköy Quasar İstanbul satılık dairelerin alanları 116 metrekareden başlayarak 518 metrekareye kadar çıkıyor. 


Mecidiyeköy Quasar İstanbul satış fiyatları metrekare birimi olarak 6.600 dolardan başlangıç gösteriyor. Mecidiyeköy Quasar İstanbul ödeme planı kapsamında ise firma bünyesinde ve banka kredisiyle vadelendirme yapılıyor. 


Mecidiyeköy Quasar İstanbul iletişim -ulaşım bilgileri:  Büyükdere Cad. No: 76 Eski Likör Fabrikası Mecidiyeköy 34393 Şişli, İstanbul. 


Mecidiyeköy Quasar İstanbul iletişim!

Telefon: 444 7 123

Web Adresi: www.viatrans.com.tr

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön