01 / 05 / 2024

Mecidiyeköy Quasar İstanbul'da metrekaresi 6 bin 600 dolara!

Mecidiyeköy Quasar İstanbul'da metrekaresi 6 bin 600 dolara!

Firma: Viatrans – Meydanbey

Proje: Quasar İstanbul

İstanbul Avrupa yakası Mecidiyeköy'de inşa edilen ve E-5 üzerinde konumlandırılan Mecidiyeköy Quasar İstanbul'da konutların metrekare birim fiyatları 6 bin 600 dolardan başlıyor. Proje karma bir proje olarak geliştiriliyor...



İstanbul Avrupa Yakası'nın en işlek noktalarından biri olan Mecidiyeköy'de E-5 üzerinde hayata geçirilen projesi Quasar İstanbul toplamda 17 ticari ünite, 257 konut, 58 ofis ve 4 adet cafeden meydana geliyor. 


23 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Quasar İstanbul, Viatrans ve Meydanbey ortaklığı ile inşa ediliyor. 2 kuleden oluşan Quasar İstanbul projesinde 189 bin 620 metrekare inşaat alanı bulunuyor. İçinde bir de otelin bulunacağı Quasar İstanbul projesi 500 milyon İsviçre Frangı yatırım bedeli ile inşa ediliyor. 


Konut büyüklüklerinin 116 metrekareden başlayıp 518 metrekareye kadar yükselidği Quasar İstanbul projesinde bir çok sosyal olanak yer alıyor. Proje Mecidiyeköy'de eski likör fabrikası arazisi üzerinde, eski Ali Sami Yen Stadyumu'nun hemen yan tarafında yer alıyor.


Quasar İstanbul fiyatları!


Viatrans ve Meydanbey ortaklığı ile konumlandırılan Quasar İstanbul projesinde konutların metrekare birim fiyatı 6 bin 600 dolardan başlangıç gösteriyor. 


En uzun satış ofisine sahip olan Quasar İstanbul projesinde ödemeler ile ilgili de satış ofisinde yardımcı olunabiliyor. Çeşitli ödeme planlarının yer aldığı Quasar İstanbul projesinde ister banka kredisi ile, ister firma bünyesinde yer alan seçeneklerle ödeme yapılabiliyor.


Quasar İstanbul iletişim bilgileri;


Telefon: 444 7 123

Web Adresi: www.viatrans.com.tr


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön