02 / 05 / 2024

Rabat Yer Ve Zemin Kaplamaları İnşaat Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Rabat Yer Ve Zemin Kaplamaları İnşaat Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yıldırım Doğan tarafından kuruldu.



Rabat Yer Ve Zemin Kaplamaları İnşaat Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yıldırım Doğan tarafından kuruldu.

Rabat Yer Ve Zemin Kaplamaları İnşaat Organizasyon Ticaret Limited Şirketi konusu:
YER VE ZEMIN KAPLAMA 1-)Dekorasyonla ilgili bina ve tesislerin boya, parke ve cam cila ,asma tavan kartonpiyer ,fayans,-kalebodur, su ve elektrik tesisatı çatı tadilatı ile ilgili bina ve diger yapıların içi veya dısında pvc zemin kaplama ve duvar kaplama faaliyetleri yapmak . 2-)Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik olarak plan,proje, teknik hesaplar danısmanlık alanlarında reklam ve organizasyonlar yapmak. 4-)Her türlü bina ve diger yapıların alt ve üst yapı isleri iç ve dıs dekorasyon isleri ile ilgili reklam ve organizasyonlar yapmak. 3-)Her türlü konut, fabrika ,atölye, ve benzeri binalara çatıizolasyonu , dıs cephe izolasyonu, yapmak. Isı yalıtımlı giydirmeli dıs cephe ve yapıların iç kaplama islerini yapmak.INSAAT 1-)Insaat taahhüt ve müteahhitlik isleri yapmak, resmi ve özel insaatlar yapmak. 2-)Sirket ahsap, yarı ahsap ve betonarme toplu konut, özel konut, her türlü devlet insaatları yapabilir. Kendi adına yapmıs oldugu insaatları pazarlayabilir. 3-)Yurt içi ve yurt dısında her türlü insaat tesisat elektrikve hafriyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek. 4-)Fabrika ve tesislerin komple insaatının ve montaj islerinin yapımı ve petrol boru hatları,diger boru hatları ,yüksek ve alçak gerilim elektrik tesisatları,enerji nakil hatları,telefon,telgraf ve diger havi nakil hatları yapım ve anasözleşmesinde yazılı işler


Geri Dön