18 / 05 / 2024

Radisson SAS, Çeşme'ye geliyor

Radisson SAS, Çeşme'ye geliyor

Radisson SAS Türkiye'de ilk resort otelini 28 Mayıs'ta Çeşme'de açmaya hazırlanıyor.



Türkiye'de ilk resort otelini Çeşme'de açmaya hazırlanan Radisson, Antalya gibi destinasyonlarda da benzeri yatırımlar yapmayı planlalıyor.
Radisson SAS Resort & SPA Oteli Genel Müdürü Mohamad Yassine, grubun Türkiye'de İstanbul ve Ankara'dakilerden sonra 4. otelini 28 Mayıs'ta Çeşme'de hizmete açacağını söyledi.
312 odadan oluşan ve 3 bin 500 metre kare alana kurulu SPA'ya sahip olan otelin, bölgenin uluslararası zincire direkt bağlı olarak işletilen ilk oteli olduğuna dikkati çeken Yassine, Radisson'un açılmasının Çeşme turizmine önemli bir dinamizm getireceğine inandığını ifade etti.
Çeşme'nin doğal güzelliklerinin yanında termal özellikleriyle de ön planda olduğunu anlatan Yassine, buradaki potansiyeli daha iyi değerlendirmek istediklerini söyledi.
Yassine, Çeşme için başta İskandinav ülkeleri olmak üzere Avrupa ülkelerinde yoğun tanıtım çalışması yürüttüklerini, önceki yıllarda Çeşme ile çalışmayı bırakan büyük tur operatörlerini ilçeye tekrar getirmeyi planladıklarını ifade etti.
İlçede sadece 2 ay süren tatil sezonunu 12 aya yaymayı hedeflediklerini dile getiren Yassine, "Termal özelliklerini daha fazla ön plana çıkarmak istiyoruz. Otelimizde termal turizme yönelik önemli yatırımlar yapıldı. Ege Bölgesi'nin en büyük SPA merkezine sahibiz. Ayrıca bölgedeki diğer otellerle birlikte kongre turizminden daha fazla pay almaya çalışacağız" dedi.
Grubun Türkiye'deki ilk tatil otelini açtığını, ancak gelecekte Antalya gibi destinasyonlarda da yatırımlar planladığını dile getiren Yassine, "Resort konusunda Türkiye'ye ilk önce Çeşme'den girdik. Farklı olmaya çalışıyoruz. Diğer destinasyonlara da gireceğiz. Bu ülkeye yeni tip müşteri profilini getireceğiz" bilgisini verdi.
Genel Müdür Yassine, ekonomik kriz ve domuz gribinin şu anda rezervasyonlara olumsuz yansımasının gözükmediğini, bu konuda iyimser olduklarını, otel açıldıktan sonra da bir etkilenme beklemediklerini dile getirdi.
Radisson Çeşme'nin yurt dışında özellikle termal bölümünü tanıttığı belirtildi. 5 kapalı termal yüzme havuzu, 23 kişisel bakım odasının bulunduğu SPA, aynı zamanda Türkiye'nin en büyük hamamlarından birine sahip bulunuyor. Otelin açılış yılı nedeniyle indirimli fiyat uygulayacağı ifade edildi.

Hürriyet Emlak


Geri Dön