23 / 05 / 2024

Rafet Vergili'den hastane sözü!

Rafet Vergili'den hastane sözü!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili yıkılan Beşbinevler Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin önünde basın açıklaması yaparak, "Hükümette olursak, söz veriyorum burası yine Hastane olacak" dedi.



Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili yıkılan Beşbinevler Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin önünde basın açıklaması yaparak, "Hükümette olursak, söz veriyorum burası yine Hastane olacak. Bizler "Hastaneler kapatılacak ve yıkılacak" dediğimiz zaman bize "yalancı" diyenler ne yazık ki bizleri haklı çıkarttı. Keşke hastaneler kapanmasaydı da biz yalancı olsaydık" dedi


Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili yıkılan Beşbinevler Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin önünde basın açıklaması yaptı. Her zaman olduğu gibi yine iddialı konuşan Başkan Vergili, bir söz daha vererek, "Hükümette olursak, bu rası yine Hastane olacak" dedi. 


Karabük Üniversitenin de siyasete alet edildiğini ifade eden Başkan Vergili; yıkılan bu hastanenin yerine meslek yüksek okulu yapılacağını ama böl ge halkının buraya hastane iste diğini vuruladı ve şu açıklamalarda bulundu; "Bizler 'Hastaneler kapatılacak ve yıkılacak' dediğimiz zaman bize 'yalancı' diyenler ne yazık ki bizleri haklı çıkarttı. Keşke hastaneler kapanmasaydı da biz yalancı olsaydık. 


Yaklaşık 40 bin nüfusa hitap eden 5000 Evler Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin yerinde ne yazık ki şimdi yeller esiyor. Bu bölgede oturan insanlarımız Safran bolu Devlet Hastanesini kulla nıyor. Şimdi diyecekler ki'Dep reme dayanıklı olmadığı için yıktık.' Bizde soruyoruz; Valilik binası da depreme dayanıklı değil, onu neden yıkmadınız da hastaneden başladınız? Ne yazık ki üniversite siyasete alet ediliyor. Sayın Rektöre sesleni yorum; Binlerce metrekare araziyi kampus alanı ilan ettik. Neden gidip orada kamuiaştır ma yapmıyorsunuz da, bu eği tim kurumlarını sağa sola yayıyorsunuz, Tabi bu söylediklerimiz ilçelerimiz için geçerli değil. İsteseydiniz, yalnızca kantin kiralarıyla dünya kadar yer kamulaştırabilir, hastaneyi yıkmak zorunda kalmazdınız. Şimdi diyorsunuz ki 'Has tane yeterli değil, Yaşar Kaptan Çebi sahasını alarak genişletme yapacağız'. 


Karabük Postası


Geri Dön