19 / 05 / 2024

Ramazan Burak Telli nerede doğdu? İş hayatına ne zaman başladı? İngilizce biliyor mu?

Ramazan Burak Telli nerede doğdu? İş hayatına ne zaman başladı? İngilizce biliyor mu?

Avrupa Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Türk iş insanı Ramazan Burak Telli kaç yılında ve nerede doğdu? Çalışma hayatına ne zaman ne nerede başladı? Avrupa Yatırım Holding’te ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Ramazan Burak Telli ile ilgili merak edilen



NE ZAMAN AVRUPA YATIRIM HOLDİNG’TE YÖNETİM KURULU BAŞKANI OLDU?

2014 senesinde Avrupa Yatırım Holding'de Yönetim Kurulu Başkanı pozisyonunda görev almaya başlayan Ramazan Burak Telli, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında kurucu üye olarak görev aldı. Ramazan Burak Telli, sağlık, inşaat, seramik, sanayi ve turizm sektörlerinde pek çok projeyi hayata geçirdi.

Evli ve iki çocuk babası olan Ramazan Burak Telli, İngilizce biliyor.

Ramazan Burak Telli nerede doğdu? İş hayatına ne zaman başladı? İngilizce biliyor mu?

AVRUPA YATIRIM HOLDİNG HAKKINDA

Avrupa Yatırım Holding; yenilikçi, sürdürülebilir, değer odaklı ve sorumlu yaklaşımı ile beraber güçlü büyüme potansiyeline sahip alanlarda yatırımlar yaparak organik ve inorganik olarak büyümesine devam ediyor.

Avrupa Yatırım Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ramazan Burak Telli önderliğinde 2014 yılında sağlık sektörü ile faaliyetlerine başlayan Avrupa Yatırım Holding, orta vadede yatırımlarına sağlık, enerji, inşaat, yazılım gibi stratejik alanlarda yatırım yapmayı ve hızlı bir şekilde büyümeyi amaçlıyor.

Türkiye’nin en değerli yatırım şirketlerinden biri olmayı amaçlayan Avrupa Yatırım Holding; hastalara misafir odaklı yaklaşımı, deneyimli hekim kadrosu ve disiplinli çalışmayı bir araya getirerek, hastalarından aldığı değer ile beraber büyüyen, güvenilir ve kaliteli sağlık hizmetinin lideri olmayı, tevazu, üstün nitelikli, halka yakınlık, kişiye saygı ve sosyal sorumluluk bilinci ile birlikte kurumsal yönetimi oluşturmayı esas aldı.

Olcay Doğan nerede yüksek lisans yaptı? KKTC’de hangi pozisyonlarda çalıştı? Hangi lisansları bulunuyor?

Salih Tuncer Mutlucan kaç dil biliyor? Hangi alanda yüksek lisans yaptı? Hangi görevleri yürüttü?

Özgür Ulupınar yurt dışında hangi üniversitede okudu? Hangi TV kanallarında çalıştı?


Geri Dön