16 / 05 / 2024

RAMS City Haliç’te yerinizi alın! İstanbul’u dolu dolu yaşayın!

RAMS City Haliç’te yerinizi alın! İstanbul’u dolu dolu yaşayın!

RAMS City Haliç ile gerçek İstanbul’u yaşayın. RAMS City, Türkiye’deki 5’inci projesi ile geliyor. İşte detaylar!



RAMS City Haliç, gerçek İstanbul’da yaşatma iddiasıyla sahne çıkıyor. Rams City Haliç, Rams Global'in İstanbul'daki dördüncü projesi olacaktır. Rams City Haliç, 17-18-19 Mart'ta satış ofisinde yapılacak lansmanla görücüye çıkacak.

Rams City Haliç projesinin yükseleceği arazide 2012 yılında iflas eden Uzel Traktör Fabrikası yer almaktaydı. Yaklaşık olarak 150 yıllık tarihi ile dikkat çeken Uzel Makine Sanayi ve Ticarete A.Ş'ye ait fabrikanın arazisi 15 Mayıs 2019 yılında icradan satışa çıkarılmıştı. Söz konusu araziyi 223 milyon 700 bin TL’ye ipotek alacaklısı Vera Varlık aldı. Daha sonra ise söz konusu fabrika ise riskli yapı olduğu gerekçesiyle yıkıldı. Rams City Haliç projesinde blokların yapı yüksekliği 58,9 metre olarak planlanmakta olup projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde daireler yer alacaktır.

Konut alanlarının 60 metrekare ile 239 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Rams City Haliç projesinin ilk etap teslimlerinin 2024 yılında yapılması planlanmaktadır.

ÖN TALEP FIRSATINI KAÇIRMAYIN!

Ön talep avantajlarından faydalanmak isteyenler için hemen talep formu doldurun. İşte RAMS City Haliç’in size sundukları…

  • Gerçek İstanbul’un kalbi Haliç’te olma avantajı,
  • - Metro, metrobüs, tramvay, E5 ve TEM otoyolunun yanı başında olacak,
  •  Açık-kapalı otopark, 7/24 güvenlik, roof teras, organik bahçe, çocuk oyun alanları, SPA, spor alanları ve pek çok sosyal olanak hemen ayağınızın dibinde.
  • 1+1’den 4+1’e kadar daire seçenekleri sunmaktadır.
  • RAMS City Haliç, 35 yıllık tecrübesi ile 5 ülkede 4 milyon metrekareye yakın proje alanına imza atmış olan RAMS Global’in dünyadaki 86’ncı, Türkiye’deki 5’inci projesi olacaktır.

Geri Dön