Proje Güncel

Rams Denizkent Bayramoğlu’nda peşinde yüzde 25 indirim veya yüzde 30 peşinatla 18 ay vade!

RAMS Global imzası taşıyan Rams Denizkent Bayramoğlu projesinde peşinde yüzde 25 indirim veya yüzde 30 peşinatla 18 ay vade imkanı sağlanıyor.

RAMS Denizkent Bayramoğlu projesi, Rama Global imzası ile inşa ediliyor. 8 etap olarak tasarlanan RAMS Denizkent Bayramoğlu projesinde toplam 4 bin 400 konut yer alıyor. 

Gebze’de yükselen RAMS Denizkent Bayramoğlu projesinde 1 oda 1 salondan,  5 oda 1 salona kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

Ters dubleks ve dubleks seçeneklerine de yer verilen RAMS Denizkent Bayramoğlu projesinde alışveriş merkezi de bulunuyor.

300 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen ve denize sıfır konumuyla dikkat çeken RAMS Denizkent Bayramoğlu projesinin birinci etabında 425 konut bulunuyor.

Konutların yanı sıra ticari alanların da yer aldığı RAMS Denizkent Bayramoğlu yeni kampanyasıyla da dikkat çekiyor.

RAMS Denizkent Bayramoğlu projesinde peşinde yüzde 25 indirim veya yüzde 30 peşinatla 18 ay vade imkanı sağlanıyor.

Az katlı ve yatay mimari anlayışının hakim olduğu RAMS Denizkent Bayramoğlu projesindeki konutlarda geniş kullanımlı balkonlar ve teraslar da bulunuyor. 
Sosyal donatı alanlarıyla da dikkat çeken RAMS Denizkent Bayramoğlu projesinde; Çocuk oyun alanları, marina, kapalı otopark, okul, sauna, hobi bahçeleri, açık ve kapalı yüzme havuzları bulunuyor. 

Web: https://ramsdenizkent.com


Telefon: 444 47 48

 

Konya Point Meram'da teslimler Mart 2025'te!

Kocaeli Leda Pera Villaları 12 milyon 500 bin liradan başlayan fiyatlarla! Hemen teslim fırsatı!

Ankara Marus Beytepe'de hemen teslim fırsatı!