07 / 05 / 2024

RAMS Garden, ön lansman kampanyasıyla satışa çıktı!

RAMS Garden, ön lansman kampanyasıyla satışa çıktı!

Firma: RAMS Türkiye

Proje: Rams Garden

İstanbul Bahçelievler’de yepyeni bir yaşam sunan RAMS Garden, ön lansman kampanyasıyla satışa sunuldu. 2-4 Eylül tarihleri arasında yapılan ön lansmanda, 5000’nin üzerinde kişi satış ofisini ziyaret etti.  



Kişi başına düşen yeşil alan mega İstanbul ortalamasının sekiz katı

Toplam 796 konutun bulunduğu RAMS Garden projesinde 210 metre uzunluğunda göletin dışında bisiklet, koşu ve yürüyüş parkuru da yer alıyor. Projenin yanı başında bulunan toplamda 42 bin 300 metrekarelik koru alanı da RAMS Garden’da hayatı yeşil ile bir araya getiriyor. Mega kent İstanbul’da ortalama kişi başına düşen yeşil alan miktarı 13,25 metrekare iken, yanı başındaki koru ve RAMS Garden’da dahil bu rakam 94,5 metrekareye ulaşıyor.

RAMS Garden, ön lansman kampanyasıyla satışa çıktı!

RAMS Garden projesi, RAMS’ın aktif 18 şantiyesinden biri

RAMS’ın dünya çapında Türkiye, Dubai, Tayland, Moskova, Kazakistan ile aktif 18 şantiyesi arasında yer alan RAMS Garden, 1.100 metrekare sosyal tesis, kapalı spor salonu gibi sosyal alanlar da yer alıyor. Bugüne kadar 20 binden fazla konut teslimi yapan RAMS Global, önümüzdeki 4 sene içerisinde Türkiye’de yaklaşık 9 bin evi sahipleriyle buluşturmayı planlıyor.

Tel: 444 4 748

Web: http://ramsgarden.com/

Rams Garden 15 soruda tüm detaylarıyla!

Rams Garden nerede? Rams Garden Bahçelievler fiyat listesi!

Rams Garden ön talep topluyor! Yeni proje! 


projeye sor



Geri Dön