09 / 05 / 2024

Rams Garden satılık daire fiyatları Ekim 2022!

Rams Garden satılık daire fiyatları Ekim 2022!

Rams Garden satılık daire fiyatları Ekim 2022 büyük bir merak ile araştırılıyor. Rams Garden satılık daire fiyatları Ekim 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Rams Garden satılık daire fiyatları Ekim 2022…



Rams Garden Projesi’nde yer alacak konutların fiyatları ise son derece merak konusu. Söz konusu projede Halkbank ile 120 ay vadeli banka kredisi ve aynı zamanda 24 ay vade ile 0 faiz olanağı veriliyor. Proje İstanbul’un Bahçelievler ilçesinde eski Efes Pilsen Fabrikası’nın yerine inşa edilecek. Daire başına ise 94,5 metrekare ölçüde yeşil alan verilirken Rams Garden'da koşu ve yürüyüş parkuru ile alışveriş caddesi, spor salonu, futbol sahası, basketbol sahası, tenis kortu gibi sosyal alanlar yer alıyor. 

Projede 1 adet kapalı yüzme havuzu yer alırken, daire başına 2 araç düşecek şekilde de açık ve kapalı otopark bulunacak.

Mega kent İstanbul’da ortalama olarak kişi başına düşen yeşil alan miktarı 13,25 metrekareyken yanı başındaki koru ile beraber de RAMS Garden'da bu rakam 94,5 metrekareye kadar çıkıyor.

RAMS GARDEN SATILIK DAİRE FİYATLARI EKİM 2022!

Rams Garden Bahçelievler fiyat listesi eylül ayı ile birlikte son derece merak ediliyor. Rams Garden Projesi’nde yer alan dairelerin fiyatları telefon aracılığı ile verilmezken internet sitesinde de bu bilgi yer almıyor. Projede yer alan konutların fiyatlarını ve metrekarelerini satış ofisinden öğrenebilirsiniz. 

 Rams Garden satılık daire fiyatları Ekim 2022!

web: http://ramsgarden.com/

Rams Garden Bahçelievler fiyat listesi 2022 Eylül! 

Rams Garden fiyat 2022! Rams Garden fiyat listesi Eylül 2022...

RAMS Garden, ön lansman kampanyasıyla satışa çıktı!

Rams Garden 15 soruda tüm detaylarıyla!


Geri Dön