17 / 05 / 2024

Rapsodi Evleri'nin AVM'sinde metrekaresi 3 bin 700 dolar!

Rapsodi Evleri'nin AVM'sinde metrekaresi 3 bin 700 dolar!

Çekmeköy girişindeki 550 konutluk Rapsodi Evleri'nin ticaret merkezi, 8 milyon dolara satışa çıkarıldı



Aktürk Yapı tarafından Şile yolu üzerinde Çekmeköy girişinde yapımı tamamlanan 555 konutluk Rapsodi Evleri'nin ticari üniteleri, satışa çıkarıldı. 

Ticari merkezini hem Rapsodi Evleri sakinlerine hem de dışarıdan gelecek misafirlere hizmet verecek şekilde projelendirdiklerini belirten Aktürk Yapı Genel Müdürü İsmet Ergül, 2 bin 180 metrekarelik merkezi KDV dahil metrekaresi 3 bin 700 dolardan satışa çıkardıklarını açıkladı. Toplam tutarı ise 8 milyon dolar olarak bildiren Ergül, 8 dükkan ve açık teraslı bir restorandan oluşan proje hakkında şöyle konuştu: "Bölgesel ihtiyaçları göz önüne alarak çeşitli ticari aktiviteleri aynı mekanda hizmet verebilmek düşüncesiyle projelendirdik. Bağımsız bölümler ayrı ayrı kullanılabileceği gibi birleştirilerek de kullanılabilir. Banka, eczane, market, restoran, pastane ve kuaför gibi fonksiyonların hizmet verebileceği gerekli altyapıda hazır. Ticari ünitelerin geçici otopark ihtiyacı için dükkanların önünde açık otopark da tahsis ettik. Ayrıca her bir dükkan için bir araçlık kapalı otopark mevcut."

Çevredeki yerleşimlere de hizmet verecek

Dükkan önlerinde açık ve yarı açık alanlar bulunduğunu belirten Ergül, tüm bağımsız bölümleri dışarıdan bitirerek iç düzenlemeleri, mal sahiplerinin ihtiyaçları ve beğenileri doğrultusunda dekore edilebilmeleri için ‘ileri kaba' düzeyde tuttuklarını kaydetti.

Ergül, ticaret merkezinin ulaşım açısından sağladığı avantajlara da dikkat çekerek, "Önündeki köprülü kavşak sayesinde Şile güzergahından veya İstanbul güzergahından kolayca ulaşılabiliyor. Bu ulaşım kolaylığı, hem çevredeki Maya Vera, Aqua City gibi merkezlere hem de yol üzerindeki diğer yerleşim birimlerine hizmet verebilmesini sağlayacak."
Tebernüş Kireçci

Geri Dön