Konut

Rasch duvarlarda Afrika havası estirecek

Evini düzenli olarak yenileyenlerden ya da değişiklikleri sevenlerdenseniz ev dekorasyonunuzda bu yaz harika bir zamanlama olacak

Safari kadar heyecanlandırıcı ve Afrika faunası kadar elegan ve egzotik tasarımları ile Out of Africa Koleksiyonu, Rasch'ın en beğenilen koleksiyonları arasında ilk sıralarda yer alıyor. Koleksiyonun Afrika'nın heyecan verici vahşi doğal ortamından esinlenerek tasarlanan çizgileri ve zebra desenleri mekanlarda egzotik bir hava oluştururken dekorasyonunuzda rahatlatıcı bir atmosfer ve ferahlık hissi yaratarak düşsel renkleri ve mistik tasarımları ile Afrika'nın güzelliğini, eşsiz bitki örtüsünü, ağaç ve samur desenlerini, çöl kumlarının esrarengiz izlerini evinize taşıyacak.
 
Afrika doğasının eşsiz ve değerli desen ve dokuları duvarlarınızda heyecan verici etkiler yaratırken, yaz mevsiminin tarif edilemeyen güzellikteki renklerinin harmonisi yazın neşe ve enerjisini mekanlarınıza taşıyacak. Tıpkı Afrika'daki bir kaktüsün tek bir gün için, hayranlık uyandıran çekicilikte bir çiçek açması gibi, Out of Africa Koleksiyonu , renklerle adeta oynayarak duvarlarınızda zengin kontrastlar yaratacak. Egzotik desenlerdeki parlak kırmızı ve pembe renkler, Afrika'nın dramatik gün batımının izlerini duvarlarınıza taşırken, simsiyah renkler çöl gecelerini, bej ve pastel yeşil renkler ise kıtanın kendine özel bitki örtüsünün özellikleriyle duvarlarınızda yazın canlılığını yansıtacak.
 
Rasch'ın tüm diğer koleksiyonları gibi yüksek kalitede el işçiliği ile üretilen Out of Africa Koleksiyonu, modern mekanlara  Afrika'nın vaat ettiği bütün atmosferi gösterişli bir safariye dönüştürerek sunuyor. Siz de yazın coşkusunu ve renkli dünyasını Out of Africa Koleksiyonu‘nun özel tasarımları ile duvarlarınıza yansıtın. Yaz mevsiminin güzel, bir o kadar da sıcak ve cıvıl cıvıl günlerini yaşarken evlerinizi de bu zevkten esirgemeyin ve seçeceğiniz Afrika esintileri ile evinize bambaşka bir atmosfer katın!
 
Rasch'ın Türkiye temsilciliği, Hanna Brand Management tarafından yürütülmektedir. Türkiye'nin girişimci genç işadamlarından Oğuzhan Özden'in Genel Müdürü olduğu Hanna Brand Management, modern bir marka yönetimine imza atıyor.
The Johns Hopkins University / Computer Science & Economics alanlarında eğitim alan Özden, Hanna Brand Management ile ilerleyen yıllarda farklı sektörlerde yeni girişimlere imza atmayı hedefliyor. Hanna Brand Management, ilk olarak HannaHome markası ile, ev konseptine yeni bir soluk getiriyor. HannaHome'un sektöre ilk sürprizi ise Rasch'ı Türk mimari ve dekorasyon sektörüne kazandırmak oldu. Rasch'ın en beğenilen koleksiyonları HannaHome ile Türkiye pazarına giriyor. HannaHome, bu başarısını, hedef kitlesini eve dair farklı marka ve ürünlerle buluşturarak devam ettirecek.