02 / 05 / 2024

Rasch'ın yeni koleksiyonu dikkat çekiyor!

Rasch'ın yeni koleksiyonu dikkat çekiyor!

Duvar kağıdında trendleri belirleyen marka Rasch yeni koleksiyonu Modern Update ile duvarlarda bir modern zamanlar masalı yaşatıyor



Rasch Modern Update Koleksiyonu´nda modern tasarım ve cesur renkler üstün bir yaratıcılıkla sentezlenerek 1960´lı yılların tasarımları 21.yüzyıl vizyonuyla yeniden yorumlanıyor. Retro temasıyla işlenen krem, beyaz, kum tonları, mavi ve antrasit gibi niş renklerin öne çıktığı koleksiyon, gümüş, altın ve bronz ışıltılarla zenginleşiyor. Avokado yeşili, gece mavisi, hardal sarısı, siyah, beyaz ve kırmızı renklerin kombinasyonuna ağırlık verilen koleksiyonda yer alan geometrik desenler, şal desenleri ve çiçek motiflerinin canlı renkleri mekanlara sıcaklık katıyor. Yaratıcı  tasarımlarında canlı ve parlak renklerle birlikte eğlence duygusunu da barındıran koleksiyon, evinizin her odasında vakit geçirmekten mutluluk duyacağınız eğlenceli mekanlar yaratıyor ve çağdaş bir yaşam tarzının retro yansımaları olarak dikkat çekiyor.

Modern Update Koleksiyonu´nun duvarlarda üç boyut etkisi yaratan yumuşacık yüzeyleri, pudra tonları ile mekanlarda dinlendirici bir etki yaratıyor. Soft mavi, fildişi, süt köpüğü tonlarındaki desenleriyle karamel lezzeti taşıyan koleksiyonda kahvenin onlarca tonu üzerinde bakır ve gümüşün kullanımı, duvarlarda ışıltılı yansımalar oluşturuyor.
 
Modern şehir insanının dinamik yaşam tarzından izler taşıyan yüksek tempolu desenlerin çalışıldığı Modern Update Koleksiyonu`nda aynı zamanda geçmişin sakinliğine olan özlemi gidermek için tasarlanan,  ilhamını doğadan alan iri çiçek motifleri de yer alıyor. Safran sarısı ve yaban mersini kırmızısının yumuşak kahve tonlarıyla birlikte harmanlandığı çiçek motifleri özellikle yemek odalarında sakin ve rahatlatıcı bir ortam yaratıyor. Koleksiyonda lacivertin en gece tonlarının gümüş parlaklığıyla dans ettiği desenler, geometrik çizgiler ve renklerin birbiri içinde erircesine doğal geçişleri salonlara minimal bir şıklık sunarken erguvan tonlarında çalışılan dikey çizgiler, daireler ve tekrarlanan sarmallar yatak odalarında romantizm rüzgarları estiriyor.
 
Rasch´ın bütün koleksiyonları gibi RAL ve CE sertifikaları taşıdığı için insan sağlığına zararlı hiçbir katkı maddesi içermeden Avrupa standartlarına uygun üretilen temiz ve hijyenik Modern Update Koleksiyonu kolayca temizlenebildiği, çatlama ve deformasyona uzun süre dayanıklı olduğu için desenlerinin ilk günkü canlılığını ve kalitesini uzun yıllar boyunca koruyor.
 
Kıpır kıpır, enerjik, dinamik desenleri ve özenle seçilmiş renkleriyle evlere son yazın enerjisini ve pozitifliğini  taşıyan Rasch Modern Update Koleksiyonu ile modern ve klasiğin birleştiği dekorasyonun en" retro" stilini duvarlarınıza yansıtacaksınız!


Geri Dön