17 / 05 / 2024

Real Hipermarket, Gaziantep'ten çekiliyor!

Real Hipermarket, Gaziantep'ten çekiliyor!

Real Hipermarketler Zinciri,Gaziantepteki mağazasını kapatacak. Avrupanın en büyük perakende şirketlerinden Metro Group bünyesindebulunan Real Hipermarketler Zinciri A.Ş., 12 yıldan beri faaliyet gösterdiğiGaziantepten çekilme kararı aldı



Real Hipermarketler yetkililerinden alınan bilgiye göre, Araban yolu üzerinde M1 Alışveriş Merkezi içinde bulunan Real Gaziantep mağazası 12 Haziran 2011 tarihinde müşterilere kapanacak, haziran sonunda kiracı oldukları mağaza binası tamamen boşaltılacak.
Yaklaşık 9 bin metrekare satış alanı ile Real Gaziantep mağazasının, 1999 yılında  Ankara  Bilkentten sonra ikinci sırada açıldığını belirten yetkililer, çekilme kararına ilişkin olarak şunları kaydettiler:

"Aradan geçen 12 senede Gaziantepin şehir gelişimi lokasyon olarak bizlerin beklentilerinin tam aksi yönünde gerçekleşti. Takdir edersiniz ki, perakendeci olarak mağazanızın karlılığında lokasyon en önemli etkenlerden birisidir."

Real Gaziantepte çalışan personelin, diğer marketlerindeki açık olan pozisyonlarda değerlendirildiğini bildiren yetkililer, "Bir yanda da insan kaynakları departmanımız, bir danışmanlık firması ile anlaşma yapmıştır. Bu firma aracılığı ile de çalışma arkadaşlarımıza iş bulmaları yönünde de destek verilecektir" dediler.

Real Hipermarketler Zinciri şu anda Türkiyede Gaziantep ile birlikte Adana, Ankara, Antalya, İstanbul, İzmit ve Konyada toplam 13 mağazası ile hizmet veriyor.

AA


Geri Dön