28 / 04 / 2024

Realist Tuzla'da peşin ödemede yüzde 10 iskonto!

Realist Tuzla'da peşin ödemede yüzde 10 iskonto!

Firma: Gelecek Yapı

Proje: Realist Tuzla

Gelecek Yapı imzasıyla yükselen Tuzla Realist projesinde hemen teslim imkanı sunuluyor. Projede 2+1 daire fiyatları 325 bin TL'den başlangıç gösteriyor.



İstanbul'un Tuzla ilçesinde hayata geçirilen Realist projesinde hemen teslim fırsatı bulunuyor. Dairelerin 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje fiyatlar 325 bin TL'den başlıyor. 

Gelecek Yapı tarafından inşa edilen Realist Tuzla'da son daireler alıcılarını bekliyor. Gerçek mutluluğu vadeden  Realist Tuzla  projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 iskonto uygulanıyor.

Realist Tuzla da peşin ödemede yüzde 10 iskonto!

6 katlı 2 bloktan meydana gelen Realist Tuzla 134 daire ve ticari birimden meydana geliyor. Projde görüntülü diafon sistemi, jeneratör, 24 saat güvenlik, merkezi ısıtma sistemi, internet altyapısı gibi hizmetler de sunuluyor.

Realist Tuzla projesi Devlet Hastanesi'ne ve Tuzla Tersaneler'e 3 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 7 dakika, Tuzla Marina'ya 4 dakika,  Viaport ve Neomarin AVM'ye ise 6 dakika mesafede yer alıyor.

Realist Tuzla da peşin ödemede yüzde 10 iskonto!

Projenin sosyal donatı alanları arasında çocuk oyun parkı, açık-kapalı otopark, yürüyüş parkuru, fitness, 2 adet asansör, peyzaj alanları, mağazalar ve kamelya bulunuyor. 

Realist Tuzla da peşin ödemede yüzde 10 iskonto!

Adres: Evliya Çelebi Mh. Küme Sok. No:10 TUZLA/İSTANBUL 
Tel: +90 216 446 46 57 
Web: http://www.gelecekrealist.com/


projeye sor



Geri Dön