16 / 06 / 2024

Realİstanbul'da 256 bin TL'ye!

Realİstanbul'da 256 bin TL'ye!

Türköz İnşaat, İttifak İnşaat ve Oliv Yapı ortaklığıyla İstanbul Merter'de inşa edilen Realİstanbul projesinde ön talep alınmaya başlandı.



Türköz İnşaat, İttifak İnşaat ve Oliv Yapı ortaklığıyla İstanbul Merter'de inşa edilen Realİstanbul projesinde yer alan daireler için metrekaresi 3 bin TL'den ön talep alınmaya başlandı. Fiyatların 256 bin TL ile 550 bin TL arasında değiştiği proje, 40 bin metrekare alan üzerinde gerçekleştirilecek.

Yüzde 81'i yeşil alana ayrılan proje, 5 blok ve 295 daireden oluşuyor. Her blokta resepsiyon hizmeti dışında, 24 saat güvenlik, cep sineması, kapalı havuz, sauna, Fin hamamı, spor merkezi, tenis ve basketbol sahaları, yürüyüş parkuru, açık ve kapalı çocuk oyun alanları bulunuyor. Projede teslim tarihi 2010 olarak belirlendi.

2009'un ilk projelerinden biri olan RealIstanbul'un en büyük avantajı lokasyonu olarak görülüyor. Atatürk Havalimanı ile Boğaziçi Köprüsü'nün arasında yükselen proje aynı zamanda İstanbul'un en modern ulaşım araçlarının birleşme noktasında. Realİstanbul projesinde ev sahibi olanlar, kentin merkezinde, doğal yaşam olanaklarıyla müstakil evde oturuyor hissine kapılacak.

Hürriyet Emlak

0212 416 90 40

www.ittifakinsaat.com.tr

Geri Dön