05 / 05 / 2024

Realistanbul'da sıfır peşinatla! 240 bin TL'ye!

Realistanbul'da sıfır peşinatla! 240 bin TL'ye!

Merter, Bakırköy, Bahçelievler gibi merkezlerin ortasında yer alan Realsitanbul sahil yolu, E5, Havalimanı, metrobüs, tramvay gibi temel ulaşım yollarına yakınlığı ile dikkat çekiyor



Projenin adı: Realistanbul
Projenin lokasyonu: Merter(Bakırköy-Bahçelievler kesişim noktasında)
Yapan şirket: Türköz İnşaat-İttifak İnşaat-Oliv Yapı
Projenin mimarı: Doç.Dr.Mehmet ALPER 
Satış pazarlama sorumlusu: Saadettin Turan
İnşaata başlama tarihi: 01.07.2008
İnşaatı  bitirme tarihi: 31.12.2010
Toplam arsa: 42 bin metrekare
Toplam inşaat alanı: 42 bin metrekare
Ticari alanlar: 5 bin 500 metrekare site sakinleri için butik AVM
Sosyal donatılar: 800 metre yürüyüş parkuru, bisiklet yolu, tenis kortu, basketbol sahası, yüzme havuzu, sauna, Fin Hamamı, SPA, fitness, cep sineması, çok amaçlı toplantı salonu, çocuk oyun alanları, kafeterya, resepsiyon hizmetleri. 
Satılabilir alan: 55 bin metrekare
Konut sayısı: 310
En düşük ve en yüksek konut alanı: 74 metrekare- 313 metrekare
En düşük ve en yüksek metrekare fiyatı: 3.250-3.700 TL.
Projedeki en pahalı ve en ucuz konutun fiyatı: 240 bin TL 790 bin TL
Projedeki binaların yükseklikleri: 15 kat
Proje bitiminde tahminen yaşayacak insan sayısı: 930. 
Projenin ayırt edici özelliği: Projenin en önemli özelliği Merter gibi önemli bir lokasyonda yükselmesi. Ayrıca proje, E-5'e sıfır, Atatürk Havalimanı'na, Marmaray'a, Boğaziçi'ne, Bakırköy'e, tarihi yarımadaya komşu ve bütün modern toplu taşıma sistemlerinin kavşak noktasında olmasıyla da dikkat çekiyor.
Projede anneler için ne düşünüldü: Anneler için çocuklarıyla birlikte her metrekaresini rahatlıkla kullanabilecekleri bahçe peyzajının içinde bahçe grupları, kamelyalar, şelaleler, süs havuzları ve çocuk oyun parkı bulunuyor. Ayrıca annelerin her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri, içerisinde hipermarketlerden, butik mağazalara kadar farklı bir çok konsept barındıran avm mevcut.
Projede babalar için neler var: Babalar için günün yogunluk ve stresinin atılacağı arkadaşlarıyla buluşup kahvelerini yudumlayacakları ortak alanın yanı sıra yüzme havuzu, sauna, fitness, spa hizmetleri ve cep sinemasında olduğu sağlıklı yaşam merkezi de bulunuyor. 
Projede çocuklar için neler var: Çocuklar için ise özel bisiklet parkuru, çocuk havuzu ve çocuk oyun alanları bulunuyor.
Projeye en yakın okullar kaç km uzaklıkta: Özel Ufuklar Koleji, Umut Fono Koleji 1 km, 50. Yıl Ahmet Merter İlköğretim OKulu, Tuncay Azaphan Anadolu İletişim Meslek Lisesi 1 km uzaklıkta.
Projeye en yakın poliklinik ve hastanelerin uzaklıkları neler: Sante Plus 250 metre, Avrasya Hospital 300 metre, Ethica İncirli Hastanesi 500 metre, JFK Hospital 750 metre, Medical Park 1 kilometre uzaklıkta.
En yakın alışveriş merkezi: Proje dahilinde alışveriş merkezi bulunuyor. Ayrıca 500 m uzaklıkta Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezi Forum Marmara yer alıyor.
Sabiha gökçen ve Atatürk Havalimanı'na uzaklığı kaç km: Atatürk Havalimanı'na 4 km. 
TEM veya E-5'e olan uzaklığı: E-5'e 0 km, TEM'e 4 km. 
Ödeme Seçenekleri: Realistanbul'da 0 peşinat, 120 ay vade seçeneği ile ev sahibi olabiliyor. Bu seçenekte ana peşinat 1 yıl sonra alınıyor. Daire fiyatının yüzde 10'u peşinat, 18 ay sonra ana ödeme, ikinci seçenek olarak sunuluyor. Yüzde 25 peşinat, 0 faiz ve 20 ay vade ise bir diğer seçenek.  

Tebernüş Kireçci-Seda Tabak/Milliyet Cadde

0212 416 90 40
www.realistanbul.com.tr
[email protected]


Geri Dön