04 / 05 / 2024

Realİstanbul'un yeni etabı Realİstanbul Exclusive'de 259 bin TL'ye!

Realİstanbul'un yeni etabı Realİstanbul Exclusive'de 259 bin TL'ye!

Realİstanbul'un yeni etabı Realİstanbul Exclusive satışa çıktı...



Türköz İnşaat, İttifak İnşaat ve Oliv Yapı'nın birlikte hayata geçirdiği Realİstanbul projesinde yeni etap olan Realİstanbul Exclusive'nin satışına başlandı. Bu etapta fiyatlar 259 bin TL'den başlıyor. Yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 5 ay sonra yüzde 5, 12 ay sonra yüzde 10 ve 29 ay sonra yüzde 30 ödeniyor. Kalan bakiye için Kuveyt Türk ve Türkiye Finans'tan konut kredisi kullanabiliyor. Realİstanbul Exclusive'de peşinatlar 12 bin 950 TL'den başlıyor.

Merter'de yükselen Realİstanbul Exclusive,  E-5'e, metro ve metrobüse yürüme mesafesinde. Atatürk Havalimanı'na sadece üç dakika uzaklıktaki proje Bakırköy Bahçelievler Topkapı üçgeninde yer alıyor. Siteye özel mini  bir butik çarşı olmasına rağmen, Forum Marmara ve bölgedeki diğer AVM'ler projeye komşu olacak.

Akıllı ev sistemi ile donatılan Realİstanbul Exclusive'de sağlık kulübü de yer alıyor.

İnşaatına Şubat 2009'da başlanan Realİstanbul'da teslimlerim Ağustos 2011'de yapılması planlanıyor.

42 bin metrekare alan üzerinde 60 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Realİstanbul, 16 farklı konut tipinden meydana geliyor. 15 katlı 6 blokta 413 konuttan oluşan Realİstanbul'da konutların alanları ise 74 ile 323 metrekare arasında değişiyor.

Realİstanbul'da her blokta resepsiyon hizmeti, 24 saat güvenlik, cep sineması, kapalı havuz, sauna, Fin hamamı, spor merkezi, tenis ve basketbol sahaları, yürüyüş parkuru, açık ve kapalı çocuk oyun alanları bulunuyor.

0212 416 90 40
www.realistanbul.com.tr
[email protected]

Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön