Genel

Realty Plus ilk franchise ofisini Kurtköy'de açtı!

Realty Plus’ın her türlü gayrimenkul alım satım ve kiralama işleminin yanında mülkiyet yönetimi(consierge), konsept planlama, proje ve arazi geliştirme, yatırım analizi, değerlendirme ekspertizi, müzayede de düzenliyor.

Realty Plus’ın her türlü gayrimenkul alım satım ve kiralama işleminin yanında mülkiyet yönetimi(consierge), konsept planlama, proje ve arazi geliştirme, yatırım analizi, değerlendirme ekspertizi, müzayede de düzenliyor.

Realty Plus ayrıca Plus Previews programı ile diplomatlar, iş adamları, ünlüler, ulusal ve uluslar arası birçok V.I.P kişilere de gayrimenkul kiralama, alım satım işlemlerini en yüksek gizlilik seviyesinde gerçekleştirmektedir.

Realty Plus Türkiye Genel Müdürü Hüseyin Altaş, “ Türkiye emlak pazarında yeni bir franchise markası ile girdik. Üstelik Türkiye Realty Plus Avrupa merkez ofisi olarak ta Türkiye’yi seçti. Bundan büyük mutluluk duyuyoruz.

Uluslar arası bir markanın tüm olanaklarından yararlanacak, vizyon sahibi girişimcilerle birlikte 2011 yılında 25 ofis açmayı tasarlıyoruz.”dedi.

Realty Plus Hakkında;
1994 yılında Kuzey Amerika’da kurulan ve ülke genelinde 210 ofisi ve 3.850 çalışanı ile Amerika başta olmak üzere Kanada, Meksika, Gana, Hindistan, Fiji Adaları, Costarika ve Belize’de faaliyet göstermektedir. Realty Plus kurulduğu günden bu yana 800 milyon $ değerindeki reklam ve yatırım harcamaları ile Amerika’nın hızlı büyüyen markası ünvanını almıştır. Realty Plus Avrupa’da büyümek için genel merkez olarak Türkiye’yi belirlemiştir.

Realty Plus Türkiye gayrimenkul sektöründe tecrübesi olan ya da olmayan, kendi işinin patronu olmak isteyen, vizyon sahibi girişimcilerle büyümeyi hedeflemektedir.

www.irpturkiye.com

Basında yer alan diğer haberler:

Avrupa merkez şubesini Türkiye’ye açtı
Avrupa’nın merkez ofisi için Türkiye’yi seçen Realty Plus, ilk franchise ofisini açtı. Realty Plus, her türlü gayrimenkul alım satım ve kiralama işleminin yanında mülkiyet yönetimi, konsept planlama, proje ve arazi geliştirme ve gayrimenkul değerleme gibi bir çok hizmet sunacak.

Diplomatlar, iş adamları, ünlüler, ulusal ve uluslar arası birçok V.I.P kişilere gayrimenkul hizmeti sunulduğunu belirten Realty Plus Türkiye Genel Müdürü Hüseyin Altaş, “Türkiye emlak pazarında yeni bir franchise markası ile girdik. Uluslar arası bir markanın tüm olanaklarından yararlanacak, vizyon sahibi girişimcilerle birlikte 2011 yılında 25 ofis açmayı tasarlıyoruz” dedi.