05 / 05 / 2024

Realty World'den ING Bank'a Doğru Danışman Fark Yaratır semineri!

Realty World'den ING Bank'a Doğru Danışman Fark Yaratır semineri!

Realty World Türkiye tarafından, ING Bank iş ortaklığı ile gerçekleştirilen Doğru Danışman Fark Yaratır  toplantısında emlak danışmanları makroekonomi konusunda bilgilenme, Can Gürzapdan etkili konuşmanın püf noktalarını öğrenme şansına kavuştu



Realty World Türkiye ve ING Bankın ev sahipliğini yaptığı Doğru Danışman Fark Yaratır etkinliği 6 Aralıkta ING Bank Genel Müdürlüğünde gerçekleştirildi. Katılımcılar Can Gürzaptan etkili ve güzel konuşmanın inceliklerini öğrenirken, ING Bank Başekonomisti Sengül Dağdevirenin gerçekleştirdiği sunum ile ekonomi gündemine farklı bir noktadan bakma fırsatı yakaladı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Realty World Türkiye Genel Koordinatörü Mustafa Baygan Realty World, Türkiyede faaliyet göstermeye başladığı günden beri yükselişini devam ettiriyor. Türkiye genelinde 118 bayii ve bine yakın emlak danışmanı ile faaliyet gösteriyor. Bu başarısını tüm çalışanlarına borçlu. Doğru danışmanın fark yarattığına gönülden inanan Realty World Türkiye, çalışanlarının hem mesleki hem de kişisel gelişimlerine her şeyden çok önem veriyor dedi.

Eğitim konusunun önemini vurgulayan Baygan, sektörel buluşmaların devam edeceğini de ifade etti.

ING Bank - Realty World işbirliği devam edecek

Doğru Danışmanlık Fark Yaratır toplantısıyla başlayan ING Bank - Realty World işbirliği önümüzdeki dönem farklı toplantılarla devam edecek.

ING Bank; işbirliği kapsamında Realty World ofislerine özel, avantajlı konut kredisi uygulamasını da başlatıyor. Uygulama kapsamında 3 ila 60 ay arası vadeli konut kredilerinde yüzde 1,07,  61 ila 120 ay vadeli konut kredilerinde ise yüzde 1,09 faiz oranları uygulanacak. Dosya masrafı ise bin lira olacak. ING Bank kredi tahsis süreçlerini de hızlandırarak kredi başvurularına 24 saat içinde yanıt verecek.

Realty World

Amerika Birleşik Devletlerinde 1973te kurulan REALTY WORLD Inc., ABD dışında bugün Meksika, Orta Amerika, Karayipler Granada Adası, Panama ve Türkiye'de faaliyet gösteren uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketidir. 1973 yılında franchise faaliyetlerine başlayan şirket, kısa sürede faaliyet gösterdiği ülkelerde gayrimenkul danışmanlığı alanının en tanınmış markalarından birisi haline gelmiştir.  Dünyadaki diğer Realty World ana franchiser'ları arasında Realty World Türkiye, pazara girdiği yıl 2005in yanı sıra 2006 ve 2007 yıllarında 3 kez art arda en hızlı büyüyen marka ödüllerini alarak başarısını ispatladı. Türkiye genelinde 118 bayii ve bine yakın emlak danışmanı ile faaliyet gösteren Realty World Türkiye, Eylül 2007'de Garanti Koza Grubuna katılmanın verdiği güçle hedeflerini büyüttü ve Realty World, 2012 yılında Türkiyenin en büyük uluslararası emlak danışmanlık şirketi olmayı hedefliyor.

ING Grubu

ING Grubu, Bankacılık, Sigorta ve Varlık yönetimi alanlarında faaliyet göstermekte olan dünya çapında bir finansal hizmetler şirketidir. ING Grubu, Avrupa, Asya, Avustralya ve Amerika'da yer alan 40'tan fazla ülkede 105,000 çalışana ve 85 milyon müşteriye sahiptir. Her zaman değişime öncülük eden ING Grubu, tüm dünyada faaliyet gösterdiği ülkelerde üretime, girişimciliğe, yenilikçiliğe, yaratıcılığa güç katmak hedefini taşımaktadır.

Sürdürülebilirliği iş modelinin ana prensibi olarak gören ING Grubu, faaliyet gösterdiği toplumlarda çocukların eğitimi, finansal eğitim ve çevre koruma alanlarında birçok program hayata geçirmektedir. UNICEF ile küresel işbirliğinin 6. yılını dolduran ING Grubu, ING Chances for Children programı kapsamında çocukların eğitime erişimini sağlamaktadır. Küresel sorumluluk standartlarına uyumu FTSE4Good ve Dow Jones Sustainability Index gibi kurumlarca da tescillenen ING Grubu 2006 yılında Küresel İlkeler Sözleşmesi Global Compacta da imza atmıştır. ING Grubu 2007den beri faaliyetlerini sıfır karbon ayak izi ile sürdürmektedir.


Geri Dön