30 / 04 / 2024

Realtyport İstanbul Kuveyt merkez ofisini açtı!

Realtyport İstanbul Kuveyt merkez ofisini açtı!

Uluslararası gayrimenkul sektörünün öncü firması olan Realtyport İstanbul Kuveyt Merkez Ofisini açtı. Realtyport İstanbul 2013 yılından beri uluslararası gayrimenkul danışmanlığı konusunda faaliyet göstermektedir.



30 ülkede 200’e yakın acente ağına sahip olan Realtyport İstanbul, Kuveyt de kurmuş olduğu güçlü bağlantılarına Kuveyt Ofisi ile yatırımcıları için güvenin adresi olmayı garantiledi. 

Uluslararası gayrimenkul danışmanlığı konusunda sektörün en büyük firması konumunda olan Realtyport İstanbul Kuveyt Merkez Ofisi, iki ülke arasındaki bağı güçlendirerek yatırımcılara güvenilir bir şekilde danışmanlık hizmeti sunmaya sağlam adımlarla devam ediyor. Kuveyt ofisi ile bölgedeki ticari bağlantıların daha da güçleneceğini ve bu sayede yatırımcıların Türkiye de güvenle mülk sahibi olacaklarını vurgulayan Realtyport İstanbul, yönetici ortaklarından Fatih Ergüven İstanbul ile Kuveyt ofisinin çalışmaları sayesinde daha iyi hizmet sunacaklarını böylelikle sektördeki lider konumunu sağlamlaştırdıklarını belirtti.


Realtyport İstanbul 2013 yılından beri uluslararası gayrimenkul danışmanlığı konusunda faaliyet göstermektedir. Dubai, Kuveyt, Suudi Arabistan, İran, Azerbaycan, Bahreyn, Kazakistan, gibi pek çok Avrupa ve körfez ülkelerinde hizmet vermektedir. 



Geri Dön