17 / 05 / 2024

Realtyport İstanbul Kuveyt Merkez Ofisi

Realtyport İstanbul Kuveyt Merkez Ofisi

Uluslararası gayrimenkul sektörünün öncü firması olan Realtyport İstanbul Kuveyt Merkez Ofisini açtı. Realtyport İstanbul 2013 yılından beri uluslararası gayrimenkul danışmanlığı konusunda faaliyet göstermektedir.

Kuveyt’ten gelen Rizeli inşaat işçisinin COVID-19 testi pozitif!

Kuveyt'in Al Mutlaa şehrinde Kolin İnşaat bünyesinde çalışan ve iş bitiminden sonra toplu olarak Ankara'da karantinaya alınacakları belirtilen 230 Türk işçi son anda İstanbul'a getirilmişti. Kendi imkanlarıyla memleketlerine dönen işçilerden 3'ünün koronavirüs testi pozitif çıktı...

Kuveyt’ten Türkiye'ye getirilip karantinaya alınmayan işçilerde koronavirüs çıktı! 

Kuveyt’in Al Mutlaa şehrinde Kolin İnşaat bünyesinde çalışan ve iş bitiminden sonra toplu olarak Ankara’da karantinaya alınacakları söylenen 230 Türk işçi, son anda verilen bir kararla İstanbul'a indirildi. 230 kişiden 7 kişinin Covid-19 testi pozitif çıktı...

Onur Park Life İstanbul, Kuveyt Fuarı'nda büyük ilgi gördü!

Onur İnşaat A.Ş. ve Onur Çimento Yapı A.Ş., Kuveyt Uluslararası Gayrimenkul Fuarında Onur Park Life İstanbul projesiyle görücüye çıktı.

Burak Özçivit Kuveyt'te restoran açacak!

Burak Özçivit, ticarette işleri büyütüyor. Daha önce İstanbul’da bir dönerci dükkanı açan oyuncu Ortadoğu’da para basacak. Kuveyt’e giden Özçivit, krallar gibi karşılandı. Özçivit'in Kuveyt'te de restoran açmak için kolları sıvadığı öğrenildi.

Realtyport İstanbul Kuveyt merkez ofisini açtı!

Uluslararası gayrimenkul sektörünün öncü firması olan Realtyport İstanbul Kuveyt Merkez Ofisini açtı. Realtyport İstanbul 2013 yılından beri uluslararası gayrimenkul danışmanlığı konusunda faaliyet göstermektedir.

Realtyport İstanbul, Azerbaycan gayrimenkul fuarına katılıyor!

2013 yılından itibaren uluslararası gayrimenkul sektöründe faaliyetlerini sürdüren Realtyport İstanbul, Azerbaycan da düzenlenecek olan gayrimenkul fuarında pek çok ülkeden gelen yatırımcıları standında ağırlamaya hazırlanıyor.

Yabancılar konut alırken en çok Antalya'yı tercih etti!

Türkiye'de yabancılara yapılan konut satışlarında ilk üç sırayı Irak, Suudi Arabistan ve Kuveyt vatandaşları alıyor. Yabancılar konut alırken en çok Antalya, İstanbul ve Bursa'yı tercih ediyor.

Limak İnşaat Kuveyt Uluslararası Havalimanı ihalesini kazandı!

Limak İnşaat; Priştine, Kahire ve Rostov’un ardından Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal inşaatı ihalesini de kazandı.

Limak İnşaat, Kuveyt Havalimanı terminal binasını yapacak!

Kuveyt Merkezi İhale Komisyonu (CTC), Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal binası yapım ihalesinde Limak İnşaat'ın verdiği 1.312 milyar dinarlık (4.34 milyar dolar) teklifi onayladığını açıkladı.

Limak, Kuveyt Uluslararası Havalimanı ihalesini kazandı!

Kuveyt Merkezi İhale Komisyonu (CTC), Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal binası yapım ihalesinde Limak İnşaat’ın verdiği 4,34 milyar dolarlık teklifi onayladı.

Limak inşaat Kuveyt Uluslararası Havalimanı ihalesini kazandı!

Limak İnşaat; Priştine, Kahire ve Rostov'un ardından Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal inşaatı ihalesini de kazandı.

Limak, Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nın terminal inşaatı ihalesini kazandı!

Limak, Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal inşaatı ihalesini kazandı. 4,34 milyar dolarlık bu ihale, Türk müteahhitlerin yurtdışında tek pakette kazandığı en büyük ihale olma özelliğini taşıyor.

Limak İnşaat, Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nın terminalini yapacak!

Limak İnşaat Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal binası yapım ihalesini 4.34 milyar dolarlık teklifi ile kazandığını açıkladı.

Realtyport İstanbul Kuveyt Merkez Ofisi Haberi

Realtyport İstanbul Kuveyt Merkez Ofisi

30 ülkede 200’e yakın acente ağına sahip olan Realtyport İstanbul, Kuveyt de kurmuş olduğu güçlü bağlantılarına Kuveyt Ofisi ile yatırımcıları için güvenin adresi olmayı garantiledi. 

Uluslararası gayrimenkul danışmanlığı konusunda sektörün en büyük firması konumunda olan Realtyport İstanbul Kuveyt Merkez Ofisi, iki ülke arasındaki bağı güçlendirerek yatırımcılara güvenilir bir şekilde danışmanlık hizmeti sunmaya sağlam adımlarla devam ediyor. Kuveyt ofisi ile bölgedeki ticari bağlantıların daha da güçleneceğini ve bu sayede yatırımcıların Türkiye de güvenle mülk sahibi olacaklarını vurgulayan Realtyport İstanbul, yönetici ortaklarından Fatih Ergüven İstanbul ile Kuveyt ofisinin çalışmaları sayesinde daha iyi hizmet sunacaklarını böylelikle sektördeki lider konumunu sağlamlaştırdıklarını belirtti.


Realtyport İstanbul 2013 yılından beri uluslararası gayrimenkul danışmanlığı konusunda faaliyet göstermektedir. Dubai, Kuveyt, Suudi Arabistan, İran, Azerbaycan, Bahreyn, Kazakistan, gibi pek çok Avrupa...