17 / 05 / 2024

Realtyport İstanbul, Azerbaycan gayrimenkul fuarına katılıyor!

Realtyport İstanbul, Azerbaycan gayrimenkul fuarına katılıyor!

2013 yılından itibaren uluslararası gayrimenkul sektöründe faaliyetlerini sürdüren Realtyport İstanbul, Azerbaycan da düzenlenecek olan gayrimenkul fuarında pek çok ülkeden gelen yatırımcıları standında ağırlamaya hazırlanıyor.



2013 yılından itibaren uluslararası gayrimenkul sektöründe faaliyetlerini sürdüren Realtyport İstanbul Türkiye çapında ki özellikli projelerini sektörde profesyonel ve uluslararası tecrübesi ile 17 – 19 Aralık 2015 tarihleri arasında Azerbaycan da düzenlenecek olan gayrimenkul fuarında pek çok ülkeden gelen yatırımcıları standında ağırlamaya hazırlanıyor. 


Azerbaycan başta olmak üzere İran, Gürcistan ve Rusya gibi ülkelerin yatırımcı ve gayrimenkul acentaları bu fuarda olacak. İstanbul, Bursa, Antalya, Bodrum ve Didim gibi birçok seçkin portföyünü katılımcılara sunacak olan Realtyport İstanbul 17 – 19 Aralık 2015 de 1. Nolu hol de yerini alacaktır. 


Uluslararası bir gayrimenkul danışmanlık firması olan Realtyport İstanbul 200’e yakın uluslararası acenta ağı Kuveyt merkez ofisi ile emlak danışmanlığı alanında profesyonel bir hizmet anlayışını benimsemiştir. Müşterilerine en doğru gayrimenkulü satın almasında onlara yol göstermekte, ihtiyaç duydukları tüm yasal süreçlerin yürütülmesi konusunda da hizmet vermektedir. Realtyport İstanbul katıldığı tüm fuarlarda olduğu gibi bu fuarda da yatırımcıların ilgi odağı olacaktır. 


http://www.realtyport.com.tr/


Geri Dön