29 / 04 / 2024

Reeder halka arz tarihi ne zaman yapılacak? Kaç lot verecek?

Reeder halka arz tarihi ne zaman yapılacak? Kaç lot verecek?

13 Eylül'de başlayan Reeder şirketinin halka arz süreci için talepler alınmaya başlandı. Borsada REEDR kodu ile işlem görecek olan şirketin hisseleri için talep toplama aşaması yaklaşık olarak tamamlanıyor. Halka arza girmek isteyen kişiler tarafından Reeder halka arz tarihi merak ediliyor.



Reeder hisse senetlerini halka arz etme sürecini 13 Eylül 2023 Çarşamba günü başlatmış olup, bu konu 15 Eylül 2023 Cuma günü en çok araştırılan meselelerden biri haline gelmiştir. Hisse almayı düşünen yatırımcılar, talep toplama tarihleri ve süreçle ilgili detayları internet üzerinden aktif olarak sorgulamaktadır. İşte Reeder'ın halka arzına dair talep toplama etkinlikleri ve sürecine ilişkin bilinmesi gerekenler...

Reeder halka arz ne zaman? 

Reeder şirketi, halka arz sürecini 13, 14 ve 15 Eylül 2023 tarihlerinde gerçekleştireceğini duyurdu. 15 Eylül'de saat 17.00 itibarıyla talep toplama işlemi tamamlanacak. Şirketin borsa kodu REEDR olup, Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlayacak. Halka arz sırasında 215 milyon lot hisse dağıtılması planlanıyor ve bu işlem için toplam büyüklük 2 Milyar Türk Lirası olarak belirlendi. Reeder Teknoloji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin halka arz işlemleri "Yatırım Finansman Menkul Değerler Anonim Şirketi" tarafından yürütülecek.

Reeder halka arz tarihi ne zaman yapılacak? Kaç lot verecek?

Reeder kaç lot verir?

Reeder Teknoloji'nin hisseleri 9,30 Türk Lirası fiyatından piyasaya sürülecek. Şirketin halka açıklık yüzdesi 25,26 olarak belirlenmiştir. Toplamda 215 milyon lot hisse dağıtılması planlanıyor. Şirketin hisseleri, faiz duyarlı yatırımcılar için katılım endeksine dahil edilmeyecek. Reeder’ın halka arzının eşit dağıtım ile yapılması planlanıyor.

Reeder Teknoloji ne iş yapar?

Reeder Teknoloji, 2009 yılında e-kitap okuyucu sektörüne adım atmış bir firma olarak şu an pek çok ürün sunmaktadır. Kişisel bilgisayarlardan giyilebilir teknolojiye, multimedya çözümlerinden iletişim teknolojilerine kadar uzanır. Şirketin hizmet verdiği ana alanlar arasında elektrikli, elektronik, mekanik ve pnömatik sistemlerin üretimi, montajı ve bakımı da bulunmaktadır. Reeder Teknoloji, hem yurt içi hem de yurt dışı pazarlarda aktif olarak faaliyet göstermekte ve ürünlerinin ithalatı, ihracatı, kiralanması ve dağıtımı konusunda hizmet vermektedir.

Reeder Teknoloji halka açılıyor! Talep toplama tarihleri belli oldu!

Reeder S19 Pro Max cep telefonu Kurban Bayramı'nın ikinci gününde A101'de satışa çıkıyor; İşte satış fiyatı

Fiyatıyla duyanları şaşkına çeviren Reeder P13 Carrefour'da neredeyse bedavaya


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön