27 / 04 / 2024

Referans Ankara'da yaşam 2022'de başlıyor!

Referans Ankara'da yaşam 2022'de başlıyor!

Firma: Atayıldız Group

Proje: Referans Ankara

SF Yıldız İnşaat, Fırat Life Style ve Atayıldız Grup’un ortaklığı ile hayata geçirilen Referans Ankara'da yaşam 2022'de başlıyor.



SF Yıldız İnşaat, Fırat Life Style ve Atayıldız Grup’un ortaklığı ile inşa  edilen Referans Ankara, 49 bin 233 metrekarelik arazi üzerine kurulu 9 bloktan ve toplamda 2104 konuttan meydana geliyor. Pek çok sosyal donatısıyla yaşamı enerjiyle dolduran proje, şehrin çekim noktalarının da hemen yakınında yükseliyor.

 Referans Ankara da yaşam 2022 de başlıyor!

1+1, 2+1, 3+1A, 3+1B ve 4+1 daire seçeneklerinden meydana gelen  Referans Ankara  ile ilgili değerlendirme yapan Fırat Life Style COO’su Ahmet Fırat, “SF Yıldız İnşaat olarak biz, Fırat Life Style ve Atayıldız Grup’un ortaklığıyla bugüne dek sayısız mutluluğa yuva oluşturduk” dedi. Bu kapsamda hayata geçirdiğimiz ve Eryaman’ın en büyük yaşam konsepti olarak yükselen projemiz “Referans Ankara” ile kullanıcılarımıza çok özel bir lokasyonda, maksimum özen ve kaliteyle hazırladığımız konutlar sunuyoruz. Projemizde her yaşam modeline uygun daire tipleri bulmak mümkün” diye ifade etti.

Referans Ankara’da yaşam başlıyor! Son 30 dairenin satışları devam ediyor.

Proje içerisinde yürüyüş parkuru, kapalı otopark, merkezi uydu sistemi, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, SPA, kreş, kafe, restoran, sinema, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, voleybol sahası ve tenis kortu, yer alıyor.

Referans Ankara da yaşam 2022 de başlıyor!

2022'e girmeye sayılı günler kala, 31 Aralık’ta teslimatların başlayacağı Referans Ankara’da, son 30 dairenin satışları ise devam ediyor. Teslim öncesi avantajlı fiyatların olduğu projede, esnek ödeme fırsatlarıyla birlikte kullanıcılara, hemen tapu avantajı da bulunuyor.

https://www.referansankara.com/

Referans Ankara'da 3+1 ve 4+1 daireler satışa çıktı!


projeye sor



Geri Dön