28 / 04 / 2024

Trend GYO Trend Bulvar'da yaşam ay sonunda başlıyor!

Trend GYO Trend Bulvar'da yaşam ay sonunda başlıyor!

Trend GYO imzasıyla Bursa Görükle'de inşa edilen Trend Bulvar projesinde teslimler devam ediyor. Ekim ayı sonu itibarıyla yapılacak resmi açılışın ardından projede yaşam tam olarak başlayacak. İşte Trend Bulvar ile ilgili detaylar...



Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Trend Bulvar projesi hakkında açıklama paylaştı. 

Trend Bulvar projesi, Trend GYO imzasıyla Bursa Nilüfer'de Görükle Mahallesi'nde inşa ediliyor. Projede toplam 240 adet konut ile 6 adet dükkan yer alıyor. 

Trend GYO Trend Bulvar projesinde anahtar teslimleri tüm hızıyla sürüyor. Bu ayın sonu itibarıyla yapılacak resmi açılışın ardından projede yaşam tam olarak başlayacak.

Trend GYO Trend Bulvar da yaşam ay sonunda başlıyor!

Trend Bulvar Evleri projesinde tüm daireler 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede yer alan konutların net alanları 50, brüt alanları ise 60 metrekare şeklinde. 

Trend Bulvar Evleri'nde toplam 6 blok bulunuyor. Projede yer alan bloklar bodrum dahil 6 kat yüksekliğe sahip. Blokların her katında 10'ar adet daireye yer veriliyor. 

Deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen projede oturum ve kiralamalar başladı. Trend Bulvar projesi, kat karşılığı inşaat sözleşmesi ile hayata geçirildi. 

Projede kamelyalar, çocuk oyun parkı ve açık otopark yer alıyor. Projede 7/24 kameralarla güvenlik sağlanıyor. 

Özellikle öğrenciler ve yeni evliler dikkate alınarak tasarlanan Trend GYO Trend Bulvar Evleri projesi, otellere, marketlere yakın lokasyonda bulunuyor. 

Trend GYO Trend Bulvar da yaşam ay sonunda başlıyor!

Trend GYO projesinden ev almak isteyenlere anlaşmalı bankalarla kredi imkanı sunuluyor. Ayrıca vade ile ödeme seçeneği de bulunuyor. 

Trend GYO'nun KAP açıklaması: 

TREND GYO A.Ş. bitirdiği projelere bu yıl da toplam 240 daire ve 6 dükkandan oluşan TREND BULVAR projesini ekledi. Bursa'nın Nilüfer ilçesine bağlı Görükle mahallesinde özellikle öğrenciler ve yeni evliler dikkate alınarak hayata geçirilen projeden konut satın alan müşterilere anahtar teslimi devam etmektedir. Ekim ayı sonu itibariyle yapılacak resmi açılışı takiben TREND BULVAR'da yaşam tam olarak başlayacaktır.

Mara Green Life'ta yüzde 40 peşinatla 4+1 villa! Yeni proje!

C Plus Odunluk yüzde 50 peşin 18 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Artmahal Adalar satışta! Yeni proje! 

 


Geri Dön