28 / 04 / 2024

Referans Bakırköy örnek daire!

Referans Bakırköy örnek daire!

Firma: Biskon Yapı

Proje: Referans Bakırköy

Referans Bakırköy örnek daire görüntüleri ve proje hakkında detaylı bilgiler haberimizin içinde yer alıyor



Biskon Yapı ve Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yükselen  Referans Bakırköy  projesinde 3 blok bulunuyor. 8 katlı bloklardan meydana gelen Referans Bakırköy örnek daire görüntüleri haberimizin devamında yer alıyor. 


Referans Bakırköy Rezidans'ta konutlar 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4+1+1 şeklinde tasarlandı. Referans Bakırköy Evleri'ndeki home ofisler ise stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Referans Bakırköy Konutları'nda 87 home ofis ile 157 konut yer alıyor. 13 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Referans Bakırköy fiyat listesi, Referans Bakırköy ödeme planı ve Referans Bakırköy teslim tarihi kısımlarından bahsedelim...


Referans Bakırköy satılık konut fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Referans Bakırköy ödeme koşulları kapsamında 120 aya varan taksitlendirme yapılıyor. Referans Bakırköy ne zaman teslim sorusunun yanıtı ise 2014 yılının Haziran ayı olarak belirlendi. 


Referans Bakırköy örnek daire görüntüleri henüz yayınlanmadı. Referans Bakırköy örnek daire görüntüleri yayınlanmadığından Referans Bakırköy fotoğrafları dış çekim olarak haberimizde yer alıyor. 


Referans Bakırköy fotoğrafları


Referans Bakırköy örnek daire!


Referans Bakırköy resimleri


Referans Bakırköy örnek daire!


Referans Bakırköy görüntüleri


Referans Bakırköy örnek daire!


Referans Bakırköy iletişim

Telefon: 444 5 111

Web Adresi: http://www.referansbakirkoy.com

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön