05 / 05 / 2024

referans bakırköy ne zaman teslim

referans bakırköy ne zaman teslim

İnşaat sektörünün güvenilir firmalarından Kiler GYO’nun Güneşli’de hayata geçirdiği Referans Güneşli projesi büyük ilgi görüyor. Projede 260.000 TL’ye daire sahibi olunurken, 48 aylık taksitlendirmede ise ‘’Sıfır Faiz’’ dönemi başladı.

Referans Bakırköy Evleri satılık!

Referans Bakırköy Evleri satılık daire fiyatları 642 bin liradan başlangıç gösteriyor, Biskon Yapı imzası taşıyan proje kapsamında 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri tipleri bulunuyor

Referans Bakırköy örnek daire!

Referans Bakırköy örnek daire görüntüleri ve proje hakkında detaylı bilgiler haberimizin içinde yer alıyor

Referans Bakırköy ne zaman teslim?

157 adet konut ve 87 adet home ofisin satışta olduğu Referans Bakırköy ne zaman teslim? sorusuna 2014 yılının Haziran ayı olarak cevap veriliyor...

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son durum ne? Ali Kurt'tan resmi paylaşım geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesini geçtiğimiz Kasım ayında satışa çıkarmıştı. Peki KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son durum ne? 

Bakırköy Kirazlı metrosu ne zaman açılacak? Bakırköy Kirazlı metro hattı nereden geçecek, durak isimleri neler? 

Bakırköy Kirazlı metrosunda son durum merak ediliyor. Vatandaşlar ''Bakırköy Kirazlı metrosu ne zaman açılacak? Bakırköy Kirazlı metro hattı nereden geçecek, durak isimleri neler?'' sorularını araştırıyor. İşte Bakırköy Kirazlı metrosunda son durum...

Mimarlar Odası'ndan Bakırköy Belediyesi'ne dava!

Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'nin satışa çıkardığı 33 dönümlük yeşil alan için Bakırköy Belediyesi'ne dava açtı.

Halk GYO Referans Bakırköy 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO, portföyünde yer alan Referans Bakırköy projesine ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

FETÖ'den alınan Zaman gazetesi binası Bakırköy Adliyesi'ne ek hizmet binası oluyor!

15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi sonrasında kapatılan FETÖ terör örgütüne ait Zaman Gazetesi'nin binası Bakırköy Adliyesi Ek Hizmet Binası oluyor...

Halk GYO Referans Bakırköy 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyündeki "Referans Bakırköy'' projesindeki 2 bağımsız bölüm için 2019 yılsonu değerleme raporu yayınlandı...

Referans Bakırköy 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Referans Bakırköy 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Referans Bakırköy 2017 değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Referans Bakırköy projesinin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Özaksu Bakırköy Evleri ne zaman teslim?

İstanbul Bakırköy'e bağlı Osmaniye Mahallesin'de inşa edilen Özaksu Bakırköy Evleri'nde 1+0, 1+1, 2+1 ve daha büyük daire tipleri sunuluyor. Peki Özaksu Bakırköy Evleri ne zaman teslim?

Halk GYO Referans Bakırköy değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Adım Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Referans Bakırköy değerleme raporunu yayınladı.

Referans Bakırköy yüzde 300 kazandırdı!

Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, Referans Bakırköy evlerinden alanlara yüzde 180 ile yüzde 300 arasında kazandırdıklarını söyledi. Şirket, Kartal'daki projelerini bölgedeki benzerlerine kıyasla yüzde 30 daha ucuza satacak.

Veliefendi Bakırköy City ne zaman teslim?

Bakırköy City Kartaltepe'de daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Proje 9 bin 933 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilecek. Peki Veliefendi Bakırköy City ne zaman teslim edilecek?

Bakırköy City Konutları ne zaman teslim?

Bakırköy City Kartaltepe'de fiyatlar 1 milyon 187 bin TL'den başlıyor. Proje 9 bin 933 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Bakırköy City Konutları ne zaman teslim edilecek?

referans bakırköy ne zaman teslim Haberi

referans bakırköy ne zaman teslim

Kiler GYO’nun kazandıran projesi Referans Güneşli’de özel fırsatlar da devam ediyor. Bölgeye ve projenin donatılarına kıyasla ekonomik oranlarda tutulan fiyatlara yüzde 1 KDV avantajı yatırımcının projeye ilgisini artırıyor.


Estetik tasarımı ve merkezi lokasyonu itibariyle öne çıkan Referans Güneşli’ de 161 konut ve 32 mağaza yer alıyor. Toplam 193 bağımsız bölümün yer aldığı projenin konut bölümünde, büyüklükleri 57 m2 ile 196 m2 arasında değişen 1+1’den 4,5+1’e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Her daireye kapalı otopark ve 1+1 daireler hariç depo tahsis ediliyor.


48 AY VADEYE SIFIR FAİZ!

Referans Güneşli’de 260.000 TL’ gibi cazip fiyatlarla daire sahibi olunurken, projede alternatifli ödeme planları da yer alıyor.  48 aya sıfır faiz fırsatının sunulduğu projede 60 aya yüzde 0.59, 84 aya yüzde 0.69, 120 aya 0.79 faiz oranları...