28 / 04 / 2024

Referans Bakırköy Evleri satılık!

Referans Bakırköy Evleri satılık!

Firma: Biskon Yapı

Proje: Referans Bakırköy

Referans Bakırköy Evleri satılık daire fiyatları 642 bin liradan başlangıç gösteriyor, Biskon Yapı imzası taşıyan proje kapsamında 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri tipleri bulunuyor




Referans Bakırköy Evleri projesi İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy 'de yükseliyor.  Biskon Yapı  imzası taşıyan proje kapsamında satışlar sürüyor.


13 bin metrekare inşaat alanına sahip Referans Bakırköy Evleri satılık daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. Referans Bakırköy Evleri satılık daire fiyatlarına geçmeden önce projedeki konut tipleri hakkında bilgi verelim.


157 konut ve 87 home ofisten meydana gelen  Referans Bakırköy  Evleri 'nde; 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor.


Referans Bakırköy Evleri satılık konut fiyatları 642 bin liradan başlangıç gösteriyor. Referans Bakırköy Evleri satılık daire fiyatları ile ilgili daha detaylı bilgi için 444 5 111 olarak belirlenen Referans Bakırköy telefon numarasını arayıp bilgi alabilirsiniz.


4 blok olarak yükselen Referans Bakırköy projesinde; sauna, fitness center, basketbol sahası, Türk hamamı, açık yüzme havuzu, kafeterya gibi sosyal imkanlar bulunuyor. Projeden yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.


Referans Bakırköy ne zaman teslim?

Referans Bakırköy ne zaman teslim sorusuna 2014 yılının Haziran ayı cevabını verebiliriz.


Referans Bakırköy nerede?

Referans Bakırköy adres : Osmaniye Mahallesi, Tez Sokak Bakırköy / İstanbul


Referans Bakırköy Evleri iletişim:

Referans Bakırköy telefon: 444 5 111

Web adresi: www.referansbakirkoy.com

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön