02 / 05 / 2024

Referans Güneşli ulaşım krokisi!

Referans Güneşli ulaşım krokisi!

Firma: Kiler GYO

Proje: Referans Güneşli

Referans Güneşli projesinde yer alan daireler lansmana özel olarak 187 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. İşte Referans Güneşli ulaşım krokisi...



Daire teslimleri 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşecek olan  Referans Güneşli  Evleri'nde peşin ya da banka kredili ödemelerde yüzde 12 indirim uygulanıyor. Proje  Kiler GYO  imzası ile hayata geçiriliyor.


Referans Güneşli ulaşım krokisi haberimizin devamında bulunuyor. Metro durağının yanında inşa edilen projede 161 adet konut ve 32 adet mağaza bulunuyor.


Konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salondan oluşan Referans Güneşli Rezidans projesi 9 bin 234 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Bağcılar Referans Güneşli'nin ödemeleri kapsamında yüzde 30 peşinatta, kalan bedel firma bünyesinde 36 ay 0 faiz imkanı ile ödenebiliyor. Projede daire fiyatları 187 bin TL'den başlıyor.


Dairelerin alanları minimum 57, maksimum ise 231 metrekare olarak belirlenen Referans Güneşli projesinin sosyal alanları fitness, spor alanları, buhar odası, çocuk oyun alanı, sauna, yüzme havuzundan meydana geliyor.


Referans Güneşli ulaşım krokisi!


Referans Güneşli ulaşım krokisi!


Referans Güneşli satış ofisi 

Telefon : 444 5 111

Web:  www.referansgunesli.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön